Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Tipy jak získat mladší a zajímavější milenky!

Na mladší se musí přesně takhle.

Skutečně to musíme opakovat? Mladší holky a ženy do randění a vztahu vnesou zcela nové vzrušení – sexuální i jiné. Budete se s nimi lépe bavit, budete spontánnější a budete si připadat jako mistři světa. Ale jak přejít od teorie k praxi?

Nebuďte divní
Když chlap potká mladší holku, začne se často chovat velmi podivně. Pronásleduje ji, mluví moc nebo naopak málo, tupě civí, koktá…zkrátka hrůza. Podobné chování přitom ženu jen a pouze vyděsí. Je tak nutné zachovat chladnou hlavu a rozvahu. Předně si uvědomte, že je to jenom žena, nad kterou máte navíc věkovou výhodu (no dobrá, tak alespoň více zkušeností). Není to žádný zvláštní, mimozemský druh. I když tak může vypadat.

Jako brácha k mladší ségře

Když jde o balení mladších dívek, jednou z překvapivě účinných metod je chování se ve stylu staršího bráchy k mladší sestře. Může to vypadat divně, ale škádlení, utahování si či poučování funguje. Všechno, co udělá, si dokonce můžete dovolit komentovat slovy, že je to tak nedospělé. Budete-li to dělat správně, za chvíli vám bude ležet u nohou.

Buďte šéf
Ačkoliv si ženy rády občas prosadí svou, všeobecně chtějí, aby byly vedeny. U těch mladších to platí dvojnásob. Jsou to právě ony, kdo se nechá snadno sbalit mužem, který se vyzná a ví co a jak. Tou největší chybou, kterou můžete udělat, je, že se mladší holky budete ptát, co by chtěla dělat. Stanovte pravidla, ukažte jí směr a uvidíte, jak za vámi poběží.

Neukvapte se

Starší muži mají (mimo jiné) tu nevýhodu, že vypadají podezřele. Tedy v očích mladých holek. Každá atraktivní dívka má zcela určitě řadu zkušeností, kdy to na ni zkoušel nějaký úchylák. Proto je naprosto nutné, aby vás za úchyláka neměla, a tak ji musíte dát dost času i prostoru. Když už se jí chcete třeba dotýkat, nejděte hned na choulostivé partie.

Nechte ji, ať přijde
Už jste někdy zaregistrovali, že když honíte koťátko, tak utíká, a naopak když si sednete a ignorujete ho, tak se přijde mazlit? To samé platí u mladých dívek. Uvědomte si, že jednoho tátu už mají a pravděpodobně s ním leccos zažili. Tak je nesvazujte ještě víc. Naopak jim dejte pocit volnosti a sami buďte zdravě nedostupní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26