Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Co musí muž ženě pochválit. Jinak bude zle!

Některé záležitosti není dobré přehlížet.

Průměrnému muži je obvykle jedno, zda si na něm přítelkyně všimne něčeho nového. Možná proto, že si toho všimne stoprocentně. Ženy naopak pozornost vyžadují a muži jim ji často neposkytují. Pokud však přehlédnete následující věci, dobře poznáte, co to je ženská zloba.

Že má nové prádlo
Samozřejmě, všimnete si, že má nové prádlo, obzvlášť je-li hezké. Jenže je rozdíl toto jen vágně konstatovat a naopak se na něj vášnivě zadívat a začít ho svlékat. Přitom je samozřejmě nutné zmínit, jak v něm partnerka vypadá sexy.

Že má nový účes
Ženy si na svých vlasech hodně zakládají a náležitě o ně pečují, a to jak samy, tak s pomocí kadeřníků či stylistů. Když je změna velká, například v barvě, není problém si jí všimnout a náležitě ocenit. Horší je, když je změna menší, jako třeba zastřižení. Ale i toho si jako správný partner musíte všimnout a pochválit.

Že připravila hezký večer
Muži mají zvláštní talent nevycítit sváteční atmosféru, o kterou se žena pokoušela ve snaze připravit výjimečný, příjemný večer. Jestli si lehnete na gauč jako každý jiný den, bude zle.

Když vaše chuťové buňky rozpoznají lepší večeři než normálně a pohled se střetne s hořícími svíčkami, měli byste se zapojit. Kromě pochvaly tuto snahu nejlépe oceníte tím, že příště hezký večer připravíte sami.

Že vypadá skvěle
Víte, proč se ženy tak dlouho líčí a oblékají? Protože chtějí vypadat skvěle. Nebo spíše chtějí, aby je o tom někdo ujišťoval. Když zaregistrujete, že se žena oblékla a nalíčila, nezapomeňte poznamenat, jak moc jí to sluší. To samozřejmě platí i tehdy, když se s ní střetnete někde venku.

Že byla na vosku
Depilace voskem bolí. Většina mužů tuhle bolest nikdy nezakusí. Ženy jí také nevyhledávají zcela dobrovolně. Samy pro sebe by ji nepodstupovaly. V podstatě tak jde o velkou oběť, kterou skládají mužům, aby jim přišly ještě přitažlivější. Proto neváhejte ženu hladit po krásně hladké pokožce a dopřávat jí orální sex.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27