Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

To nepřehlédnete! Reklama s nahou Marisou Millerovou!

Nahá bojuje za dobrou věc.

Reklama by měla upoutat vaše oči. A tuhle zaručeně nepřehlédnete! Je na ní jedna z nejkrásnějších žen světa Marisa Miller tak, jak ji pánbůh stvořil. Autorem a zadavatelem je Marc Jacobs a je vidět, že ne nadarmo je jednou z vůdčích osobností módního průmyslu.


magazin.cz

Můžeme obdivovat dokonalé křivky přední modelky, která na sobě nemá vůbec nic vyjma páru baseballových tenisek. Do hlavy se vám nesmazatelně vštípí slogan: Protect The Skin You're In.

Ne, opravdu nejde o upoutávku na obuv, ale na kampaň bojující za uvědomění si rakoviny kůže.

Nač se opalovat?

Krásná Marisa, ale i další nahé celebrity budou zdobit trička, která budou k dostání v buticích Marc Jacobs. Jejich výtěžek bude věnován na newyorskému Cancer Institute.

A to je důvod, který pronikl do srdcí krásných žen: „Můj vizážista mi řekl, že teď mám lepší pleť než ve čtyřiadvaceti,“ řekla dříve tohoto roku. „Když existuje tolik úžasných produktů na trhu, nechápu proč bychom kvůli opálení měly riskovat zdraví.“

Marisu muselo toto téma velice zasáhnout. Kampaň pro Marca Jacobse je totiž první, kde se modelka úplně svlékla.


Varujte se slunce!

Pokud se rozhodněte podpořit, můžete si vybírat z mnoha krásných dam, kampaně se dále zúčastnily například Heidi Klum, Helena Christensen, Dita Von Teese, Naomi Campbell a Victoria Beckham, všechny ze stejného důvodu. Varovat!

„Od té doby, co jsme se přestěhovali do Kalifornie, si uvědomuji, jak je velice důležité opalovat se bezpečně. Rakovina kůže je velký problém a opravdu bych chtěla pomoci Markovi v boji za uvědomění si toho problému,“ vysvětlila Victoria Beckham.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13