Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stephanie Rice / foto: fhm.com.au

FOTO: Nejhezčí sportovkyně. Mňam!

Dívá se váš kluk na sport? Pak je asi na co se dívat... Obzvláště v případě, když se na obrazovce objeví některá z těchto krasavic...

Kočka na rozpáleném prkně
Malia Jones patří mezi známé surfařky. Narodila se v Kalifornii, ale když jí byly dva roky, její rodina se odstěhovala na Havaj. Tam Malia zcela propadla surfování. K „prknu“ se ale dostala relativně pozdě – až v pubertě.

„Poslední dva roky na střední jsem nikam nechodila. Učila jsem se doma. Jinak to nešlo. Ráno v sedm byly totiž ty nejkrásnější vlny. Když vydržely dlouho, začala jsem se biflovat až večer,“ přiznává kráska. Malia ale díky surfování rozjela hned dvě kariéry – sportovní a módní.

magazin.cz

Její vypracované tělo v plavkách totiž neuniklo pozornosti výrobců dámských plavek, kteří si pak krásnou surfařku začali zvát na různá focení či předvádění svých kolekcí. „Mám ráda modeling. Na rozdíl od sportu mě fyzicky nevysává. Navíc si zakázky můžu přizpůsobit tak, aby mi to vyhovovalo,“ přiznává.

Krásná sportovkyně Malia Jones si našla i své příznivce, nedávno ji časopis People vyhlásil jednou z padesáti nejkrásnějších žen světa.

Jako ryba ve vodě
Australané na ni nedají dopustit. Aby ne, jde o jednu z jejich nejúspěšnějších plavkyň. Stephanie Rice totiž pro svou zemi vydobyla hned několik medailí, z nichž nejvzácnější jsou tři olympijské.

I když na svých internetových stránkách píše, jak pilně trénuje na Mistrovství světa plavání v Šanghaji, není to až tak pravda. Plavkyně si totiž užívá novou lásku s ragbistou Quadem Cooprem. Není divu, že sportovkyni nový vztah tak pohltil, od roku 2008, kdy se rozešla se sprinterem Eamonem Sullivanem, byla sama.

magazin.cz


Ta má ale páru!

Laila Ali je slavnou dcerou boxera Muhammada Aliho. A právě po něm podědila lásku k boxu, ve kterém získala spoustu prestižních titulů. Ale box je docela nebezpečný byznys – člověk nikdy neví, jestli ze zápasu vyvázne se zdravou kůží.

Laila tohle všechno ví a proto se rozhodla pro „zadní vrátka“. A to hned několikery. Je majitelkou obchodu s halloweenskými maskami. Ve spojení s kosmetickou firmou International Beauty Brands nedávno rozjela vlastní kosmetickou řadu, která má její jméno. Jde o vlasové produkty – šampony, kondicionery... Ali se v budoucnu chce specializovat na vlasovou kosmetiku pro afroameričanky.

magazin.cz

Brazilské duo
Brazilky Bia a Branca Feresovy si jsou podobné jako vejce vejci. Aby nebyly, vždyť jsou to dvojčata! Holky se společně rozhodly zkusit vrcholový sport - konkrétně synchronní plavání. Pokud momentálně neplavou, věnují se modelingu. Krásky se před objektivem cítí jako doma, dokonce nafotily i pár eroticky laděných snímků.

magazin.cz


Rozkošná roztleskávačka

Romi Lee Bean není klasickou sportovkyní – proslavila se jako roztleskávačka skupiny Denver Bronchos Cheerleaders, která podporuje stejnojmenný ragbyový tým. No řekněte, koho by taková krásná žena nenabudila k lepším výkonům?

magazin.cz

Plavkyně a učitelka
Americká plavkyně, olympijská vítězka (získala na letních olympijských hrách v roce 2004 stříbrnou medaili) a držitelka světového rekordu v plavání 50 metrů na znak – Haley Cope – si sportovní kariéru už víceméně odbyla.

V roce 2002 si vzala svého trenéra, se kterým má tři děti. Aby mohla zúročit své sportovní zkušenosti, založila si v Chicagu školu plavání. Snad se jí podaří vychovat dalšího rekordmana!

magazin.cz

Žena, která není nohama na zemi
Za svou popularitu vděčí Allison Stokke svému vzhledu. Tato skokanka o tyči nemá zatím za sebou nějaké výjimečné sportovní výkony (reprezentuje jednu kalifornskou střední školu), ale fanoušků má habaděj. Aby ne – někoho totiž napadlo dát fotografie této sexy brunetky na internet a hned se vyšvihla mezi nejkrásnější sportovkyně světa.

magazin.cz


Reklamní bohyně

Bývalá ruská tenistka Anna Kurnikovová se více než sportu věnuje modelingu a reklamě. Mnozí o ní mluví jako o nejkrásnější sportovkyni pod sluncem. Co vy – opravdu se vám zdá z těchto krásek ta nejhezčí?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28