Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oheň / foto: Shutterstock

Hádka jak z hororu: Zapálila příteli rozkrok

Jiskra vášně zapálila Američana, musel si hasit plameny v rozkroku.

Stará moudrost praví, že není dobře chodit spát naštvaný. Po tomto případu si jistě zaslouží modernizaci: a je nebezpečné usínat vedle naštvané partnerky. Poučil se o tom Sheldon Gonzales, jemuž rozzlobená přítelkyně podpálila rozkrok.

Gonzales vypověděl zástupcům šerifa okresu Broward, že pokojně spal na gauči, když ho probudil "pálivý pocit v rozkroku kalhot".

Už hořely kalhoty
Když otevřel oči, zjistil, že nad ním stojí jeho přítelkyně Berlinda Dixon-Newboldová s cigaretou v ruce.

Rozespalý Sheldon si rychle uvědomil, že mu hoří spodní cíp košile a v nejcitlivějším místě začínají hořet i kalhoty. Naštěstí se mu podařilo požár uhasit vlastníma rukama.

Pak se pokusil odejít, ale Berlinda se do něj u dveří pustila. Začali se hádat a dospělo to až tak daleko, že soused zavolal policii. Ta podle informací NBC Miami osmatřicetiletou ženu zatkla.

Není zcela jasné, čím Gonzales svou partnerku tak rozlítil. Můžeme jen vytušit, že za její pomstu asi mohla právě postižená část jeho těla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9