Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Čvančarová / foto: Korzo

Čvančarová: Jsou to lži, žádného chlapa teď nemám!

Když herečka Jitka Čvančarová tančila ve StarDance, neměla chvíli volnou. Přes den trénovala a večer mívala divadelní představení. Teď se půvabná tmavovláska může konečně pořádně vyspat.

"Byl to záhul. Celý den jsem se nezastavila. Že jsem nevyhrála mi nevadí. Neberu StarDance jako soutěž. Nic jsem nechtěla vybojovat. Nikomu z nás o vítězství nešlo. Byli jsme bezvadná parta a myslím si, že v životě je potřeba vybojovat jiné bitvy," řekla Čvančarová Korzu.

Během tančení si zpevnila postavu. Jídlo si neupírala, pouze nekonzumovala tučné. Po kachně se zelím by se jí prý špatně hýbalo na parketu.

Láska na parketu?
Psalo se o jejím vztahu s tanečníkem Petrem Čadkem (31). Jitka vztah s libereckým rodákem popírá a tvrdí, že žádného partnera nemá.

"Chlapa teď opravdu nemám. Když se kolem mě někdo mihne na metr, všichni si už myslí, že je to můj partner. Už s nikým nemůžu jít ani na oběd, aby bulvár nenapsal, že je to můj nový milenec," stěžuje si Čvančarová.

Holohlaví ani máničky by jí nevadili

Jak Korzu prozradila, její přítel by neměl postrádat inteligentní humor, kouzlo osobnosti a dobré srdce. A nezáleží, zda bude mít hlavu jako koleno nebo vlasy až na lopatky.

Blíží se Vánoce, které Jitka vždy tráví s rodinou v rodném Mělníku. Herečka se těší na maminčino cukroví, smaženého kapra se salátem a na stromeček.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8