Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: mtv.com

Brad a Angelina konečně svatba! Za měsíc

Proslýchá se, že Brad Pitt a Angelina Jolieová, jeden z nejpopulárnějších hollywoodských párů, připravují na příští rok hinduistickou svatbu v indickém Radžastánu.

Svatba by se prý měla konat v Jodhpuru a oddávat Angelinu a Brada by měl hinduistický kněz, který jim pomohl zlepšit vztah pomocí "jógy pro páry". Jak připomíná list Hindustan Times, třiaosmdesátiletý mystik Gurudev Ramlalji Siyag prý učil hvězdný pár jógu a meditaci během svého nedávného pobytu ve Spojených státech.

Jógou k harmonii
Přátelé hereckého páru tvrdí, že jim indická moudrost pomohla lépe se vyrovnávat se stresem hektického života, v němž se snaží sladit péči o šest dětí s filmováním a charitativní činností.

"Praktikují Siddha jógu a každý den začínají i končí meditací pomocí posvátných slov, která je naučil. Změnilo to jejich vztah, oba pijí mnohem méně alkoholu a už se nehádají," říká jeden z jejich přátel.

Jogín pro celebrity

Brad a Angelina teď prý plánují hinduistickou svatbu v náboženské komunitě, tedy ašrámu jejich učitele, a to v lednu. Místní úředníci reportérům potvrdili, že se hvězdný pár chystá přiletět do Jodhpuru na Silvestra, oslavit tam Nový rok a krátce poté se dát oddat. Podle hinduistického kalendáře by první datum vhodné ke svatbě bylo 14. ledna.

Žáci z místního ašrámu odmítli spekulace o svatbě potvrdit, či vyvrátit. Jeden z nich řekl: "Guruji je skromný a prostý člověk. Nikdy se nesnaží o to, obklopovat se celebritami. A ačkoliv pár celebrit mezi jeho žáky patří, nikdy se tím nechlubí."

Svatební destinace
Radžastán se stává populární svatební destinací celebrit. V tomto indickém státu je celá řada bývalých královských paláců, které jsou dnes užívány jako uzavřené hotely, jež hostům nabízejí zaručené soukromí.

Mluvčí Brada Pitta a Angeliny Jolieové se k dohadům ohledně svatby odmítli vyjádřit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7