Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohanová / foto: hollywood-celebrity-pictures.com

Největší průšvihy celebrit v roce 2010

Které celebrity letos vedou žebříček trapnosti?

Herci Mel Gibson, Charlie Sheen, Lindsay Lohanová či zpěvák George Michael ukázali, že když celebrita zakopne, dozví se o tom celý svět.

Toto jsou nejhorší případy letošního roku...

V pomyslném žebříčku průšvihů nejspíš vede Mad Max
Na veřejnost se dostaly nahrávky, na nichž Mel Gibson nadává své bývalé přítelkyni Oksaně Grigorievové, matce jeho osmého dítěte, osmiměsíční Lucie. Nejdříve na ni křičel, že je zlatokopka, a pak jí dokonce vyhrožoval, že ji zabije.

Bitva se teď už přesunula na soudní půdu a zdá se, že další věci si Oksana možná vymyslela. Mel se brání tím, že jí prý "jen dal facku".

magazin.cz


Zdrogovaný Michael vjel do obchodu
Na titulní strany se letos vrátil bývalý frontman skupiny Wham! George Michael.

V červenci narazil autem do výlohy londýnského obchodu a jak připomíná list Metro, byl odsouzen k osmi týdnům vězení za řízení pod vlivem alkoholu a drog.

Trest si už odseděl, pětiletý zákaz řízení zatím neporušil a přísahá, že v příštím roce o něm bude slyšet jen v pozitivních souvislostech.

Lindsay a Paris: Průšvihy na pokračování
Lindsay Lohanová a Paris Hiltonová pokračovaly v tradici předchozích let.

Lohanová strávila poslední půlrok ve vězení a na klinice pro drogově závislé. Za mřížemi si za porušení podmínečného trestu odseděla napřed jen dva týdny z tříměsíčního trestu, pak se ale znovu přiznala k užívání drog a musela zpátky. Teď je znovu na odvykací klinice a nezdá se, že by mířila ven.

Paris Hiltonová vězení jen o vlásek unikla, když policistovi v Las Vegas podala kabelku se sáčkem kokainu. Napřed tvrdila, že taška nebyla její, ale pak se přiznala a za trest vykonávala veřejně prospěšné práce.

magazin.cz


Opilý Sheen řádil s prostitutkou
Charlie Sheen je známý bouřlivák a ani letos to nebylo lepší. Byl obviněn z toho, že v opilosti zamknul ve svém hotelovém pokoji prostitutku.

Také se přiznal k tomu, že napadl svou manželku Brooke Muellerovou, a tak rok končí jako znovu rozvedený. Už potřetí…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10