Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Seznamte se: Světové alfa samice

Samozřejmě že existují.

Často se mluví o takzvaných alfa samcích, tedy průbojných a úspěšných mužích, na které se ženy jen lepí. Existují však také alfa samice.

Beyoncé
Jedničkou mezi alfa samicemi je dnes bezesporu krásná zpěvačka Beyoncé. Za svou kariéru prodala již více než 100 milionů alb a je tváří mnoha módních značek.

V poslední době koketuje také s filmovým průmyslem. Neváhá se odvážně oblékat a muže má takříkajíc na háku.

magazin.cz

Serena Williams
Jedna z nejúspěšnějších tenistek všech dob, která má ránu jako z děla. Navíc je to krasavice, tedy nejste-li zrovna na vyhublé postavy. Serena je svalnatá a možná i proto momentálně vládne ženskému tenisu.

Na vrchol předtím vystoupala již čtyřikrát, a přestože z něj také několikrát spadla, vždy se dokázala vrátit. To svědčí o nebývalé vůli.

magazin.cz

Heidi Klum
Modelky obvykle nepatří mezi alfa samice, už jen proto, že svou kariéru často budují přes postel a musí se tak podřídit mocnějším mužům.

Ne tak Heidi Klum. Ta je natolik sebevědomá a především krásná, že si svou kariéru mohla nalajnovat podle svého a s přibývajícím věkem má stále větší rozhodovací pravomoci nad ostatními modelkami.

magazin.cz

Lady Gaga
Lada Gaga není zrovna krásná, ale má zjevně obrovské charizma a především úspěch. Její klipy a vystoupení dávají vzpomenout na největší slávu Michaela Jacksona nebo Madonny.

Tak úspěšná je Lady Gaga mimo jiné i proto, že se jen tak nenechá semlít soukolím zábavního průmyslu. Zůstává do značné míry nezávislá – texty i vystoupení si z velké části připravuje sama a podle všeho nepropadla tomu, že se z ní stala globální hvězda, o kterých se už tvrdilo, že vymřely.

magazin.cz

Salma Hayek
Kdo viděl Salmu ve slavném filmu s Antoniem Banderasem Desperado, dobře ví, že tahle herečka si zařazení do výběru alfa samic rozhodně zaslouží.

Dosahuje toho svou tajemnou krásou a kouzlem. Její krása ostatně není prvoplánová – dokázala ztělesnit i malířku Fridu, a to i s nepříliš sexy knírkem.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21