Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jake Gyllenhaal / foto: alwaysgirls.com

Jack Gyllenhaal: Sex ve spodním prádle? Ani ve filmu!

Když sex, tak naostro!

Americký herec Jake Gyllenhaal odložil při natáčení sexy scén s hvězdnou Anne Hathawayovou ve filmu Láska a jiné závislosti před kamerami veškeré prádlo a představil se v Adamově rouše.

Dva naháči
Přál si, aby zobrazení intimních chvil vypadalo na plátnech kin co nejrealističtěji.

"Pokud chceme, aby lidský příběh působil na diváky skutečně opravdově, pak musíme přesně totéž udělat i se sexem. Když publikum sleduje na plátně dva herce, kteří představují skutečný, zamilovaný pár, jak by mohlo uvěřit jejich lásce, kdyby při sexy scénách nebyli nazí? Nevím, jak vy, ale já jsem se nikdy v životě nemiloval ve spodním prádle. Klidně to zkuste, ale já vám to nedoporučuji," řekl Jake novinářům s úsměvem.

Také Anne Hathawayová se ukázala v rouše Evině. Je přesvědčena, že každý herec musí být připraven na "nahé scény" před kamerou, jestliže to vyžaduje jeho role.

Láska přijde později
Ve filmu, který režíroval Edward Zwick, ztvárnil Jake Gyllenhaal prodavače farmaceutických prostředků Jamieho Randalla. Kráska Anne Hathawayová si zahrála roli Maggie, umělkyně postižené Parkinsonovou nemocí.

Podle scénáře si Randall s Maggie nejprve jen užívá tělesného sexu. Postupně se v něm ovšem probouzí cit a nakonec se do ní vášnivě zamiluje…

Premiéra snímku Láska a jiné závislosti je naplánována na 13. leden příštího roku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6