Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Schwimmer / foto: Shutterstock

Ross z Přátel bude poprvé otcem

Americký herec David Schwimmer bude otcem. Oznámil to spolu s manželkou Zoe Buckmanovou.

Budoucí otec, kterého známe především jako Rosse ze situační komedie Přátelé, se těší na svého prvního potomka. Manželé se ze šťastné novinky radují. Mediální zástupce herecké hvězdy uvedl: "Nemohli by být nadšeni více."

Davidova rodina o těhotenství věděla už několik týdnů. Ale manželská dvojice byla rozhodnuta udržet novinku v tajnosti, dokud nenastane vhodná příležitost, aby se o ni podělila s celým světem.

"Každý jim to přeje. Je to tak skvělý pár a o dítěti uvažovali od chvíle, co se letos v létě vzali. Budou skvělými rodiči a tohle je pro ně ta pravá chvíle založit rodinu. Je to pro ně vrchol skvělého roku, a to pro oba," uvedl zdroj z blízkosti manželského páru pro agenturu Bang Showbiz.

Zakoukal se do servírky
David a britská fotografka Zoe se potkali v Londýně v roce 2007, kde herec a režisér natáčel komedii Run, Fat Boy, Run se Simonem Peggem. Zoe v té době pracovala jako servírka v podniku Cuckoo Club, kde se také poprvé viděli.

Své zasnoubení oznámili v březnu letošního roku a vzali se během soukromého obřadu začátkem července.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13