Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rachel Weiszová / foto: connect.in.com

Mumie Weiszová to dala dohromady s Bondem Craigem

Herečka Rachel Weiszová strávila vánoční svátky s Danielem Craigem, představitelem agenta 007.

Představitelka krásné archeoložky z filmů Mumie si užívala svátky s Craigem v anglickém Dorsetu, v chatce, která se pronajímá za 1000 liber (29 000 Kč) týdně. Podle informací listu Daily Mail se herci sblížili při natáčení filmu Dream House.

Pletky s bývalým
Svátky ale skončily a Rachel se vrátila do New Yorku, aby spolu se svým bývalým partnerem, režisérem Darrenem Aronofskym (41), zavedla jejich čtyřletého syna Henryho po vánočních prázdninách znovu do školky.

"Rachel a Daniel se k sobě skvěle hodí. Darren je hrozně hodný a zodpovědný, přímo protiklad Daniela, který je náladový a trochu záhadný," řekl o nové lásce Weiszové jeden z jejich známých.

Weiszová oznámila rozchod s Aronofskym teprve v listopadu, ale zdá se, že vztah se rozpadl už o několik měsíců dřív. O syna se podle vlastních slov chtějí starat společně.

Tajemný jako ve filmu
Craig je již dva roky zasnoubený s filmovou producentkou Satsuki Mitchellovou, ale je to známý tajnůstkář, takže nikdo s jistotou neví, co se s nimi vlastně děje.

Lze se jen dohadovat, že poté, co se dal vyfotografovat při romantické procházce s Weiszovou, ze svatby se Satsuki sejde.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2