Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: The Sun

Bigamistka Aguilera: pod jednou střechou s exmanželem i přítelem

Zpěvačka Christina Aguilera několik týdnů bydlela dohromady s manželem Jordanem Bratmanem i novým přítelem Mattem Rutlerem.

Hvězda filmu Burlesque si do domu v Beverly Hills nastěhovala svou novou lásku prý už před pár týdny. Ale Jordan Bratman, který je stále ještě jejím manželem a také otcem dvouletého syna Maxe, se odstěhoval až v úterý 4. ledna.

"Díky bohu, že se Jordan konečně odstěhoval. Začínalo to být opravdu dost nepříjemné, ale Christina ho v domě nechávala bydlet kvůli Maxovi," řekla reportérům TMZ jedna zpěvaččina známá.

Konečně sami
Christina požádala o rozvod v říjnu, ale její choť se nechtěl vystěhovat ze sdíleného domu.

Pár týdnů proto bydlela po hotelech, než se rozhodla manžela s pomocí nového přítele z domu "vytlačit". A její nový vztah zřejmě jen kvete.

"Ano, je to láska. Matthew je opravdu báječný. Je to typ člověka, s kterým můžete po telefonu mluvit celé hodiny, a pak si najednou všimnete, že už svítá.

Začali jsme spolu chodit, jakmile jsem požádala o rozvod. Nechci se do ničeho hrnout. Právě jsem opustila pět let trvající manželství. Snažím se brát to pomalu a být šťastná. Bavím se a s někým chodím, a to je něco, co jsem si neužila už hodně dlouho," řekla zpěvačka v nedávném rozhovoru.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7