Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga na zemi / foto: repro Youtube

VIDEO: Drsné pády zpěvaček!

Zemská gravitace funguje! A to i na pódiu. Slavné hvězdy o tom ví své...

Pád(y) Lady Gaga
V poslední době se nejvíce po zemi válí Lady Gaga. A není divu – její originální outfity jsou leckdy velmi obtížně nositelné, a to nemluvě o obuvi. Na tu si zpěvačka ne a ne zvyknout!

Když si Lady Gaga střihla koncert v kanadském Montrealu, netušila, že celý večer bude padat k zemi jako přezrálá hruška. Její botky měly totiž tak vysoký podpatek, že udržet na nich pár minut balanc bylo nad její síly. Fanoušci však pády zpěvačky brali v pohodě a i Lady Gaga se při setkání se zemskou gravitací tvářila „jako by se nic nestalo“.



Klapka – Lady Gaga pád podruhé!

magazin.cz
Ovšem tím série pádů slavné Lady Gaga zdaleka neskončila. Když ji novináři loni v létě potkali na anglickém letišti Heathrow, vykračovala si to v upnutém koženém oblečku na ujetých botách s neúměrně širokou platformou.

„Bylo to šílené, chudák chodila jako pětileté dítě,“ hodnotila Lady Gaga zvědavá přihlížející. I když se zpěvačka snažila chůzi v extravagantní obuvi zvládnout, v nestřeženém okamžiku šlápla vedle… a byla dole.

Upřímně však musíme ocenit zpěvaččin neuvěřitelný výkon, že v některých svých botkách je schopna chodit. Stylisti Lady Gaga opravdu nešetří a ordinují jí jen samé bláznivé kousky. No sami řekněte, byli byste schopni udělat v něčem takovém pár kroků?


Beyoncé – Pozor schod!
Zpěvačka Beyoncé také moc dobře ví, co je to „riziko práce v showbyznysu“. Když to na jednom ze svých koncertů „roztočila“, střihla si nebezpečný pád z pódiových schodů. Ačkoliv nehoda vypadala velmi vážně, Beyoncé se statečně zvedla a pokračovala v show.

„Byl to šok, šíleně jsem se praštila do brady! Jenže pak jsem si řekla, že to teď přeci nevzdám! A tak jsem se snažila tančit dál, přitom jsem cítila, že se mi třese celé tělo, jako kdyby bylo z pudinku,“ usmívá se hvězda.

Suvenýr z nehody na sebe nenechal dlouho čekat. Beyoncé se hned druhý den udělala na bradě brutální modřina.

Shakira – Takové menší „pracovní leháro“
Další dáma, která dostala na pódiu „padáka“, byla Shakira. Vnadná blondýna se při zpěvu rozkročila, ale to neměla dělat! Během sekundy letěla k zemi. Pád však nebyl nikterak drastický. Člověk mohl mít dokonce pocit, že znavená zpěvačka si na chvilku potřebovala lehnout, a tak si dopřála menšího šlofíka.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19