Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: top-footballer.com

Beckham má alibi na dobu sexu s prostitutkou – masáž!

O svou čest se bude soudit.

Anglický fotbalista a idol David Beckham se rozhodl postavit se čelem k nařčení, že zaplatil tisíce dolarů prostitutce Irmě Nici za její služby.

Beckham, jehož manželka Victoria nedávno potvrdila, že čeká čtvrté dítě, hodlá bojovat o očištění svého jména u soudu.

Alibi je masér
V pětistránkovém prohlášení, které podal u kalifornského soudu, reaguje na tvrzení Irmy Nici a podává vlastní verzi událostí.

Bývalý kapitán anglického reprezentačního mužstva tvrdí, že nemohl šestadvacetileté prostitutce bosenského původu zaplatit 10 000 dolarů (cca 182 000 Kč) v hotovosti v Le Parker Meridien Hotel v New Yorku, protože byl v té době na masáži. A to nikoliv erotické.

„Když jsem se před zápasem ubytoval v tomto hotelu, přicházel ke mně na pokoj během pár hodin masér, aby mne namasíroval. Pamatuji se, že masér z pokoje odešel až velmi brzy ráno. Členové ochranky byli v pokoji před, během i po masáži. Když masér odešel, usnul jsem,“ píše Beckham ve svém prohlášení.

Soudí se se všemi

Hvězda týmu LA Galaxy také dodává, že u sebe rozhodně nenosí tisíce dolarů v hotovosti.

Irma Nici přesto tvrdí, že s ní Beckham spal celkem pětkrát. Ten všechna nařčení odmítá. Podle informací listu Metro se soudí s ní a s majitelem listu In Touch, který příběh zveřejnil, o 25 milionů dolarů (cca 456 milionů Kč).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3