Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: thedallasnews.com

Svět se zbláznil – střelba kvůli džínám pod zadek!

Každý člověk má jiný vkus. Někteří jedinci jsou však na oděv okolního světa více než hákliví. To je i případ Kennetha Bondse z Tennessee.

Dress code Made in Mephis
No chápete to? Představte si, že jdete po ulici, někomu se nelíbí vaše oblečení a kvůli tomu na vás začne střílet. Akční film? Kdepak, realita!

V americkém státě Memphis jistý pětačtyřicetiletý chlapík Kenneth Bonds střílel na mladé lidí, kteří odmítali poslechnout jeho výzvu – aby si ihned povytáhli plandající kalhoty!

Malé varování
Zvláštní averze Kennetha Bondse vůči příliš padajícím raperským nohavicím se projevila 25. září 2010. Tehdy v půl osmé večer začal slovně napadat dva teenagery, kterým z džín koukaly trenky.

„Vytáhni si ty kalhoty, povídám!“ křičel. Šestnáctiletý Isaac Taylor a jeho sedmnáctiletý kámoš Cameron Tucker si však z povykování pobouřeného chodce příliš velkou hlavu nedělali. A to se jim stalo osudným.

Velké varování s dohrou

magazin.cz
Nejdřív to vypadalo jen na jednu hodně emocionální hádku. „Udělejte, co jsem řekl. Já jsem na rozdíl od vás dospělý a vím, co je správné,“ vynucoval si autoritu Bonds.

Jenže když dvojice mladíků neposlechla, naštvaný mravokárce vytáhl bouchačku a hodlal je ztrestat.. „Z ničeho nic vytáhl obrovskou černou pistoli a střílel kolem sebe jako pominutý,“ říká svědek celého inidentu Percy Chalmers.

Přímý zásah
Jedna z Bondsových střel zasáhla pozadí sedmnáctiletého rapera Camerona Tuckera. Kulka proletěla mladíkovým stehnem. Cameron Tucker byl ihned převezen do nemocnice Methodist South Hospital a později ještě do regionálního zdravotního centra v Memphisu.

Oba chlapci identifikovali jako střelce právě Kennetha Bondse. Ten svůj čin nepopíral, nicméně nečekal za něj žádný přísný trest.

Za to, že se nechal vyprovokovat, bručí
Právníci Kennetha Bondse totiž chtěli celou záležitost uzavřít jako provokaci. Podle nich teenageři muže záměrně dráždili svým způsobem oblékání. U soudu jim však takové vysvětlení neprošlo. Kenneth Bonds byl uvězněn s kaucí 25 000 dolarů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33