Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Supreme Skateboards

Skateboarding podle Lady Gaga – nahá na vysokých podpatcích!

Ne, nepustila se do sportování, jen víří vodu další odvážnou reklamou.

Lady Gaga se stala tváří „skejťácké“ firmy Supreme Skateboards. Nebyla by to snad ani ona, aby se v nějaké souvislosti nemuselo vyslovit slovo „nahá“! Ano, intimní části jejího těla tentokrát zakrývá jen skateboard, zbytek schovává vhodně zvolený úhel. Abychom byli přesní – zpěvačka má ještě na nohou rudé boty s extrémně silnou podrážkou, které už vypadají spíše jako chůdy. Na nich by se ale na prkně neudržel ani mistr světa, natož Lady Gaga.

magazin.cz

Na dalších dvou vizuálech kampaně jí hrudník zakrývá taška s logem Supreme, kterou drží v zubech, případně bílé tričko. Fotografie pocházejí od věhlasného módního fotografa Terryho Richardsona.


magazin.cz

Co chystá provokující diva v nejbližší budoucnosti? Ohlásila, že koncem týdne bude k dostání její nejnovější singl Born This Way. Na Twitteru se svěřila fanouškům: „Už nemůžu čekat ani minutu, singl vyjde v pátek.“

Singl předznamenává stejnojmenné album americké zpěvačky, které bude třetí v pořadí. Obdivovatelé by si měli červeným fixem zaznamenat do deníku datum 23. květen, kdy se má novinka objevit na pultech.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47