Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: icelebz.com

Lindsay Lohan – za právníky, vězení a odvykačky 18 milionů!

Problémy se zákonem a drogami již stály herečku slušný majlant.

Bývalá dětská hvězda Lindsay Lohan utratila za poslední čtyři roky za právníky, kauce a odvykací kliniky milion dolarů, což je v přepočtu více než 18 milionů korun.

Výdaje rostou
První větší výdaj přišel v roce 2007. Tehdy Lindsay zaplatila za pobyt na rehabilitační klinice Wonderland 58 000 dolarů (1 milion Kč).

Mnohem větší platby ji však čekaly loni, když porušila podmínečný trest za řízení v opilosti, a soudu tak propadla kauce ve výši 300 000 dolarů (cca 5,4 milionu Kč). Následoval pobyt v odvykacím zařízení, tentokrát na vyhlášené klinice Betty Ford. Tato léčba ji podle listu Hollyscoop přišla na 160 000 dolarů (cca 2,8 milionu Kč).

Náhrdelník se prodražil
Aby toho nebylo málo, minulý týden zaplatila kauci 40 000 dolarů (cca 720 000 Kč), aby mohla zůstat na svobodě během vyšetřování krádeže drahého náhrdelníku.

K výdajům je ještě nutné připočíst platby za právníky, kteří také nejsou levní. Ani ti ji však možná před dalším pobytem ve vězení neochrání.

Ukázalo se, že čtyři dny před tím, než z klenotnictví ve Venice Beach vykráčela s nezaplaceným náhrdelníkem, se pokusila ze stejného obchodu odejít s diamantovými náušnicemi v uších. Tehdy ji ale prodavačka ještě zastavila. Lohan se mile usmála a šperky vrátila. Zjevně ji to ale neodradilo a návštěvu obchodu o pár dní později zopakovala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5