Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Jste sami? Najměte si přítelkyni!

Samota je zlá a občas pěkně leze na mozek. Ovšem v dnešním světě se dá koupit všechno – dokonce i přítelkyně...

Pronajměte si kočku
Francouzské internetové stránky Loueunepetiteamie.com patří v poslední době mezi ty nejnavštěvovanější. Aby ne, když osamělým chlapíkům nabízí možnost pronajmout si atraktivní přítelkyni. A to na jak dlouhou dobu chtějí – třeba na hodinu, jeden večer, noc nebo na víkend...

550 žen k pronajmutí
Mít vedle sebe kočku je příjemné. O tom svědčí i návštěvnost stránek, na které se za jediný měsíc přišlo podívat 180 000 zvědavců. A někteří nezůstali jen u čumendy.

Pět tisíc osamělých (nebo milostně unavených) mužů se nechalo zlákat reklamními větami – Už vás nebaví být sám? Máte své ženy už po krk? – a hned si objednalo profesionální přítelkyni. Zřejmě je z čeho vybírat, protože v nabídce přítelkyň k pronajmutí figuruje 550 prvotřídních krásek.

magazin.cz

Taxa – hodina za 20 euro
Ceny za společnost okouzlující blondýny, brunety či zrzky jsou závislé na době, kterou s vámi stráví. Jedna hodina vás přijde na 20 euro, jeden večer na 60 euro. Taxa za jednu noc se pohybuje kolem 180 euro a víkendové radovánky jsou nejdražší – 540 euro.

Přestože web zavání nejstarším řemeslem, jeho spolumajitel Alexandre Woog tuto souvislost odmítá.

Čistě legální záležitost
Není divu, že se Woog rozčiluje. Ve Francii je sice prostituce legální, nicméně její organizování je protizákonné. Proto stránky ihned upozorňují návštěvníky, že se jedná o zcela legální byznys. Vždyť jde o naprosto nevinnou záležitost – pronájem společnosti.

Za všechno se platí
Podle majitelů serveru se služba těší velkému zájmu zejména u Asiatů – převážně z Japonska nebo Číny – kteří si atraktivní Evropanky rádi pronajímají jako doprovod na různá obchodní jednání či bankety.

Pokud mezi zákazníkem a jeho „přítelkyní“ dojde k něčemu intimnějšímu, pak je to prý čistě jejich věc. Zda se jedná o prostituci, nebo o důsledek vzájemných sympatií, ví jen oni dva. Každopádně, ať už jedno, nebo druhé – vždycky to bude něco stát.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10