Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Tetování ve stylu „hot dog“

Vlastně to není nic moc – jen párek, rohlík a trochu hořčice nebo kečupu. Ale najdou se i tací, kteří toto jídlo tak milují, že si ho nechají zvěčnit na svém těle.

Anděl s ďáblem v těle
Znáte hot dog bibli? Najdete v ní dábelské hot dogy (zřejmě se jedná o verzi přelitou chilli omáčkou) a samozřejmě i takové, které chutnají zatraceně andělsky… Chlapík na obrázku propůjčil své břicho oběma zjevením.

magazin.cz

Sexy hot dog
Ano, ano, i kultura rychlého občerstvení má svou erotiku. Kde jinde byste viděli párek, jak si své vnady potírá hořčicí a kečupem?

magazin.cz

Pořádné sousto
Zíráte? Takhle vyšlechtěný hot dog v Českých zemích zatím nemáme… Tento bohatě zdobený exemplář pochází z Chicaga a říká se mu prostě „chicago hot dog“. Kromě párku a rohlíku v něm najdete čerstvá rajčata, cibulku, papričku, nakládané okurky, celerovou sůl a hořčici. Nikdy žádný kečup!

magazin.cz

Zombie má hlad
Sice se už jejich těla poněkud rozpadají, nicméně stravovací reflex pořád funguje. A tak i „nemrtvý“ se rád občas zakousne… do čerstvého hot dogu.

magazin.cz

Rychlééééé, rychlééé
Je tam, není tam? Je tam! Symbol párku v rohlíku, který si nechal tento běžec vytetovat na kotník. Snad mu rychlé občerstvení přinese i rychlejší čas na dráze.

magazin.cz

Hele, dvojče!
Jsou nachlup stejní. Mají stejný rohlík, stejný párek, stejnou značku hořčice i kečupu. Že by příbuzní? Dívka, která si nechala tyto mňamky vytetovat na ruce, o jejich vazbách nepochybuje. Zřejmě se jedná o dílo od stejného tatéra.

magazin.cz

K nakousnutí
Když si tato slečna vyjde do společnosti s odhaleným ramenem, má jistotu, že bude vzbuzovat chutě. Který z mužů neodolá a ochutná vytetovanou lahůdku?

magazin.cz

Na nože!
Hot dog a burger. Který z nich lidem chutná více? Souboj mezi stálicemi rychlého občerstvení vrcholí. Jak je vidět, u tohoto chlapíka o chlup vítězí párek v rohlíku.

magazin.cz

Hot dog „na pohodu“
Kde se vzal, tu se vzal – hot dog pohodář! Takhle rozesmátou uzeninu v rohlíčku jen tak nepotkáte. A tak si ji radši tento milovník hot dogů nechal vytetovat přes žebra.

magazin.cz


Životní minimum

Pivo a hot dog. Vše, co praví chlapi potřebují. Není co dodat.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20