Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Simona Krainová / foto: Korzo

Krainová musí zhubnout a změnit image

Modelka Simona Krainová je oficiálně na mateřské dovolené s tříměsíčním synem Maxem. Občas se ale objeví na nějaké společenské akci. A protože nechce vypadat nudně, rozhodla se kompletně změnit vzhled.

Simona je už delší dobu tváří kosmetického salonu Yes Visage, kde se jí o vlasy stará její kamarádka Lucie Libovická. Od ní si Simona nechala vytvořit nový účes. „Je to velká profesionálka, která v tom umí chodit, proto mě nemusela ani dlouho přemlouvat,“ svěřila se.

Simona si od Libovické nechala prodloužit vlasy a změnit jejich barvu. Na víc už odvahu neměla. „Navázala mi tu nejlepší kvalitu vlasů, která existuje, takže se o ně teď nemusím bát. A co se týče barvy, blond už mě začala nudit. Říkala jsem si, že blondýnek je nějak moc, proto jsem to chtěla posunout trochu jinam,“ vysvětlila.

magazin.cz

Těhotenská kila dolů
Kromě toho by prý ráda zpevnila postavu, protože se po porodu necítí dobře jako dřív. Kila se jí sice podařilo shodit, ale protože nemá mnoho času na cvičení, chtěla by si pomoci liposukcí, metodou zmrazení buněk.

„Jako maminka se chci dostat zase do formy, abych se cítila dobře, takže jsem se domluvila na spolupráci se salonem, kde mi liposukci udělají. Jsem moc ráda, že mám spoustu známých v oblasti módy, kteří mi kdykoli podají pomocnou ruku. Už jsem s některými mluvila a pomůžou mi změnit vzhled. Není nad to si trochu hrát,“ uzavírá Simona spokojeně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9