Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

HyperSlevy.cz nově na Libimseti.cz

Slevový portál HyperSlevy.cz, kde najdete každý den mnoho bezkonkurenčních nabídek se šokujícími slevami až 90 %, uzavřel spolupráci se zábavním portálem Libimseti.cz.

Portál HyperSlevy.cz, který patří mezi elitu na poli českého internetu jak počtem zákazníků, tak počtem realizovaných akcí se slevami mezi 50 až 90 %, se spojil se známým českým internetovým zábavním portálem Libimseti.cz, jenž nabízí širokou škálu služeb spojených s komunikací po této sociální síti. K tomu nejzajímavějšímu, co už několik let přitahuje české uživatele, patří hlavně systém seznamování a fotografie, jejichž prezentaci v rámci komunikace tento portál nabízí.

Proč právě spolupráce těchto dvou portálů? Portál HyperSlevy.cz se specializuje na nabídku pro muže a ženy v produktivním věku, kteří chtějí kvalitně trávit svůj volný čas, relaxovat, cestovat apod. Tyto aktivity pak mohou podnikat uživatelé buď sami, s kamarády nebo s protějškem, se kterým se třeba seznámili právě přes portál Libimseti.cz. Oba tak mají šanci snadno nahlédnout do aktuální nabídky slev.

magazin.cz

V široké nabídce lze najít nejen wellness a fitness akce, kosmetické služby, ale i různé gastronomické nabídky, víkendové pobyty pro dva, ale také zcela unikátní zážitky typu jízda na čtyřkolce nebo let balónem.

Výhodné je, že slevové kupóny lze využít zpravidla okamžitě po objednání a jejich platnost trvá i několik měsíců, času pro jejich využití je tedy opravdu dostatek. Samotný proces nákupu je velice jednoduchý, stačí vyplnit kontaktní email a telefon, zvolit způsob platby a potvrdit objednávku. Pokyny k platbě i kupón obdrží zákazník ihned emailem.

Záložka HyperSlevy.cz se tedy nově nachází v hlavním menu stránky Libimseti.cz, a to po pravé straně. Stačí pouze kliknout, dostanete se na stránku HyperSlevy.cz, a můžete si ihned vybrat tu pravou slevu, která vás nejvíce nalákala!

Portál HyperSlevy.cz patří k jednomu z projektů společnosti HyperMedia, a. s., která je provozovatelem i mnoha dalších projektů – HyperInzerce.cz, HyperBydleni.cz, HyperReality.cz, HyperZboží.cz, HyperPráce.cz, VýběrSlev.cz.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!