Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David a Victoria Beckhamovi se svými syny / foto: Anthony Stanley/WENN.com

Beckhamovi se nakonec vrátí do Velké Británie

Dvojice návrat plánuje na konci roku, kdy Davidovi skončí kontrakt s klubem LA Galaxy.

David by svou kariéru rád zakončil v nějakém anglickém klubu a Victoria zase chce být nablízku svým rodičům, uvádí deník News of the World.

Zdroj z blízkosti páru uvedl: „David a Victoria v Americe skutečně prorazili a ta se stala jejich druhým domovem. Milují Los Angeles a vždy tam budou mít jakousi základnu. Ale Davidova smlouva brzy skončí, takže začali přemýšlet o své budoucnosti.“

magazin.cz

David se prý nemůže dočkat, že zakončí svou kariéru v nějakém anglickém klubu, pokud to jen bude možné.

„I když zatím jiné možnosti nevylučuje. Victoria je na rozpacích, protože má v Kalifornii mnoho přátel a miluje tamní životní styl. Jenže se jí taky velmi stýská po její rodině ve Velké Británii.“ Bývalá členka Spice Girls, která nyní čeká své čtvrté dítě, nechce, aby se její děti staly „sígry z Beverly Hills“.

„Ona se nemůže smířit s představou, že by (děti) začaly být namyšlené a rozmazlené tak, jako jsou americké děti. A něco v nich obou jim říká, že by jejich potomkové měli navštěvovat britské školy,“ dodal uvedený zdroj.

Manželé si údajně ponechají své losangeleské sídlo k příležitostným návštěvám.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3