Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Šíleně praktické tetování

Žádné čínské znaky, žádné kytičky nebo ethno vzory. Tito lidé zvolili tetování z naprosto praktických důvodů...

Jako u „vočaře“
Máte strach, jestli jste krátkozrací, nebo dalekozrací? Stačí, když požádáte tohoto vazouna, aby si odložil a ukázal holá záda. Na nich je totiž vytetovaná čtecí tabule s písmenky, jakou mívají u očního lékaře. Než začnete předčítat zleva doprava, naučte se pár písmenek z azbuky. V tomto případě se vám budou zaručeně hodit...

magazin.cz

Na všechno jeden metr
Tento chlapík pracuje se dřevem. Když se rozhodoval, co si nechá vytetovat na ruku, zvítězil motiv metru. Teď má metr vždycky „po ruce“.

magazin.cz

Tolik, kolik mi je...
Copak symbolizuje číslo, které má dívka vytetované na zádech? Bezesporu jde o rok jejího narození. Takže pánové, nebojte, tato slečna už dávno není pod zákonem!

magazin.cz

Haló, kudy na metro?
Cesty podzemní dráhy jsou někdy klikaté... Stačí malá nepozornost a člověk zabloudí. To se však zaručeně nemůže stát této dívce, která si na břicho nechala zvěčnit všechny trasy metra. Možná, že by jí dopravce měl dát jízdné zdarma. Na oplátku by dívčina cestovala v krátkém tričku, aby si podle jejího potetovaného pupíku mohli zoufalí a bloudící turisté zjistit, kde jsou a kam vlastně jedou.

magazin.cz

Každodenní připomínka
Stává se vám, že často zapomínáte? Pak máme pro vás možná dobrý tip – zkuste tetování ve stylu Erika Burka. Tento mladík se rozhodl, že si nechá na ruku vytetovat prázdný notýsek, do jehož řádků si každý den napíše, co všechno má udělat. Bonus: Notýsek vytetovaný na kůži nezatěžuje české lesy!

magazin.cz

Jsem kdo jsem
Tak tento kluk je.... Ano, diabetik! Takže zásadně mu nenabízejte žádné sladkosti a když ho uvidíte píchat si něco do těla – nejde o heroin, ale o inzulin.

magazin.cz

Zabíječ nudy
Hlavolam, který má tato slečna na lýtku vypadá složitě, ale zdání klame. Stačí, když vezmete fixu a spojíte všechny tečky. A co vám z toho vyjde? Jasně, žirafa!

magazin.cz

Takový malý knírek
Vypěstovat si pěkný, ušlechtilý knír ve stylu rakousko-uherského císaře Franze Josefa, to není žádná legrace. Člověk musí porost zastřihávat, všemožně pomádovat a kroutit, až se z vousku (po několika týdnech usilovné práce) stane mužný doplněk tváře. Chlapík na fotce se však nechtěl těmito obřadnostmi zdržovat a raději si nechal „ozdobu“ vytetovat na ukazovák. Jen aby reakce na jeho „vous“ nebyla ve stylu zvednutých prostředníků...

magazin.cz

Psssssst
Dívka na fotografii má zvláštní schopnosti, jak krotit hlučné lidi. Stačí, když si přiloží prst k ústům a vyčkává. Pokud umíte číst, přečtete si „shhhhhhh“ (což je anglická verze českého citoslovce pst) a zmlknete. Pokud neumíte číst, budete umlčeni násilím.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13