Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kristýna Leichtová / foto: Pragency

Svou lásku našla Kristýna Leichtová na natáčení filmu WesternStory

Populární herečka Kristýna Leichtová, která se proslavila především díky televiznímu seriálu Comeback, přiznala, že prožívá šťastné období s novým přítelem, hercem Filipem Kaňkovským.

Se svou láskou se Kristýna seznámila v září během natáčení celovečerní filmové komedie WesternStory, kde oba hrají.

magazin.cz

Filmová komedie WesternStory se natáčela v romantickém prostředí divokého západu v autentickém westernovém městě, které stojí v Boskovicích na jižní Moravě. Kristýna Leichtová hraje ve filmu obyvatelku westernového města, která mistrně hází tomahavkem a idylu divokého západu ruší nepřehlédnutelným hanáckým přízvukem. Filip Kaňkovský hraje trochu podivína a lovce hadů. Oba mají i několik společných scén a potkají se spolu i na plátnech kin.

magazin.cz

Svůj vztah oba utajili i před samotným štábem. Podle producenta filmu Martina Kořínka, který pracoval například na úspěšných Rafťácích, si jejich náklonnosti leckdo všimnul a o jejich vztahu se trochu šuškalo, najisto o něm ale nikdo nevěděl. „Teď, když jsme se o jejich vztahu dozvěděli a Kristýna ho potvrdila, řada lidí ze štábu reagovala »Já to říkal. Já to říkal, že spolu asi choděj«,“ potvrzuje se smíchem Kořínek.

magazin.cz

WesternStory je filmová komedie z prostředí westernové Wild West Show, která do českého filmu po dlouhé době vrací stetsony, kankán v zakouřeném sloonu a kolty zavěšené proklatě nízko. Ve filmu hrají Mario Kubec, Veronika Kubařová, Petr Vondráček, Bob Klepl, Pavel Zedníček, Matouš Ruml nebo Pavel Landovský. Premiéru v moravských kinech bude mít WesternStory 12. května 2011, do kin v Čechách pak vstoupí o týden později 19. května.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!