Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Bieber / foto: WENN.com

Justin Bieber zapálil mamince vlasy dortem

Zpěvák Justin Bieber (17) nešťastnou náhodou podpálil své matce účes, když jí během koncertu v Německu předával narozeninový dort.

Mladičký kanadský zpěvák koncertoval před pár dny v berlínské O2 Aréně.

Svou matku Pattie Mallettovou (37) chtěl překvapit tím, že ji pozval na pódium a dal jí narozeninový dort. Když se Pattie naklonila, aby sfoukla svíčky, Justin se jí snažil pomoci, dort zvedl... a matce chytlo několik pramenů vlasů. Ty Justin duchapřítomně uhasil.

Po koncertu se oba vydali na své stránky na Twitteru a zážitek popsali:
„Hrozné představení v Berlíně.... Přinesl jsem na scénu mámě dort a chtěl jsem jí zazpívat, ale zapálila si vlasy. Zachránil jsem ji,“ napsal Justin.

„Díky, Justine, za dort a za to, jak jsi mě na scéně ztrapnil,“ popsala to ze své perspektivy Pattie.

Bieber má ke své matce velmi blízko a nedávno přiznal, jak mu záleží i na tom, aby schvalovala jeho přítelkyně: „Nepřivedl bych domů dívku, kterou by mi máma neschválila. Jsou typy dívek, které člověk mamince domů nevodí.“ Naštěstí se zdá, že Selenu Gomezovou (18), s níž Justin momentálně chodí, mu matka odkývla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9