Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Tarantule, mrtvá kráva ani vana do letadla nepatří

Řadě pasažérů to ale nedochází.

Nedávno se manželský pár snažil nastoupit do letadla s mrtvou krávou. Na seznamu věcí, které si lidé chtěli vzít na palubu letů společnosti Virgin Atlantic, se objevily i další perličky.

Výše zmínění manželé přijeli na newyorské letiště J. F. Kennedyho s mrtvou krávou zabalenou na vozíku a snažili se i s tímto nezvyklým zavazadlem nastoupit let do londýnského Heathrow. Divili se, že jim to nebylo dovoleno…

Potíže nepůsobí jen mrtvý dobytek. Pasažéři se pokusili pronést s sebou na palubu třeba i motor od auta či živou tarantuli. Jedna žena si s sebou dokonce chtěla vzít vlastní lázeň – také na letišti JFK.

Zpráva Virgin Atlantic dále uvádí, že zákazníci v příručním zavazadle chtěli pronést třeba obrovské kolo sýra nebo příbory ukradené během minulého letu. Jeden pár se pokusil vzít si s sebou z ostrova Grenady pytel písku a mořské vody. Prý aby měl hezkou památku na dovolenou, kde se ti dva do sebe zamilovali.

„Zaměstnanci na odbavovacích přepážkách společnosti Virgin Atlantic vidí každý den tisíce pasažérů, ale občas se stane, že některý z nich přijde k přepážce s něčím, co by člověk nikdy nečekal. Je to pro naše lidi vítané rozptýlení,“ komentoval zprávu ředitel komunikace této britské společnosti Greg Dawson.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4