Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sexuální orgie pro zaměstnance

Re, jedna z největších pojišťoven na světě, má nezvyklou představu o zaměstnaneckých benefitech. Pro prodejce uspořádala oslavu, kde byli odměněni službami prostitutek.

Ergo, jedna z divizí pojišťovny Re, prokázala opravdu nezvyklé pochopení pro potřeby zaměstnanců. Nejlepší zaměstnanci byli za odměnu pozváni do Budapešti, do termálních lázní. Na stovku hostů tu připadlo přibližně 20 prostitutek.

Mluvčí divize Ergo potvrdil německému listu Handelsblatt, že prostitutky měly různě barevné náramky, kterými naznačovaly, zda jsou, či nejsou k dispozici. A aby se to nepletlo, za každou „prokázanou službu“ dostaly razítko na ruku. Jeden z hostů popsal, že hosté se mohli s ženami uchýlit do postelí s nebesy a „dělat, co se jim líbí“.

„Po každém takovém dostaveníčku dostala žena razítko na předloktí, aby bylo jasné, jak často byla užívána. Ženy měly červené a žluté náramky. Jedny byly hostesky, druhé vám mohly splnit jakékoliv přání. Pak tam ještě byly ženy s bílými náramky. Ty byly rezervované pro členy představenstva a nejúspěšnější prodejce,“ dodal zdroj.

Tento zájezd do Budapešti se konal prý již před třemi lety a lidé, kteří jej organizovali, v dnes pojišťovně nepracují. Mluvčí divize Ergo potvrdil, že k orgiím opravdu došlo, ale dodal, že to nebyl jejich obvyklý způsob odměňování zaměstnanců. Inu, a pak že jsou pojišťováci nudní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2