Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Nechala si vytetovat na ruku své kámoše!

Říká si Susyj87 a proslavila se tím, že si nechala na ruku vytetovat svých 152 facebookových přátel.

Susyj87: Dva a půl milionu diváků
Kdo ví, jak se vlastně jmenuje, ale na youtube.com vystupuje pod přezdívkou Susyj87. Její video z tetovacího salonu doposud vidělo skoro dva a půl milionů lidí (a bude jich víc). Příčinou takového zájmu je samozřejmě zvědavost – všichni totiž chtějí vidět tu bláznivou Holanďanku, která si nechala na paži vytetovat 152 svých přátel ze sociální sítě.

Kérka s požehnáním od přátel
„Samozřejmě, že jsem o tom hodně přemýšlela... Tohle nejsou všichni moji přátelé, ale jen ti nejbližší, na kterých mi opravdu záleží. Dostala jsem k tetování jejich svolení. Někteří z nich jsou na to dokonce pyšní. Moje „kérka“ je odrazem toho, jaká jsem teď a zároveň zachycuje i obraz této doby, ve které žijeme. Samozřejmě, že se mi moc líbí,“ říká ke své nové ozdobě její novopečená majitelka.

magazin.cz

Šokující příběh jako reklama
Zatímco Susyj87 tvrdí, že čtyři měsíce poctivě navštěvovala tetovací salon, aby mohla na svou paži vtěsnat svých 152 vyvolených, ve skutečnosti se prý jedná o podvod. Podle holandských novin, které se celou kauzou zabývaly, jde o skrytý reklamní tah holandské společnosti Pretty Social, která vyrábí různé spotřebiče (stínítka na lampy, nástěnné hodiny, obal na laptop, tašky a další věci) s motivem profilových fotek facebookových přátel každého zákazníka. Takže příběh o dívce, která si nechala udělat kérky ve stejném duchu, je jen výmysl, který měl firmu zviditelnit.

Reklama za každou cenu
„Šlo o zkušební tetování, které nebylo skutečné a dalo se normálně smýt,“ řekla na adresu videa tatérka Dex Moelker, která měla celou operaci provádět. Záznam z tetovacího salonu sice vypadal věrohodně, ale všechno – včetně řečí mladé ženy o tom, jak si tetování pořídila – jsou jen prachobyčejné lži. Firmě, která všechno toto spunktovala, nic nevadí. Vždyť i skandál je skvělá reklama!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6