Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Oddaní zaměstnanci odtlačili domů auto opilého šéfa

Pro deset zaměstnanců skončil firemní večírek tím, že tlačili pět kilometrů auto svého šéfa. Ten byl totiž tak opilý, že nemohl řídit.

Skupinka zaměstnanců si i s nadřízeným jménem Zhang Fei užívala večeři v restauraci v Changchunu v severovýchodní Číně, když si uvědomili nepříjemný fakt: jejich boss, viceprezident společnosti Huang Weiyun, se totiž opil tak, že evidentně nemohl řídit. Ale ani jeden ze zaměstnanců nebyl dost střízlivý na to, aby se řízení cizího vozu mohl ujmout.

magazin.cz
Opilý Zhang Fei prohlásil, že nechce auto nechávat v centru města, na zařizování náhradního řidiče bylo moc pozdě. A tak navrhnul, aby ho jeho podřízení společnými silami odtlačili. Dodal, že je to konec konců jen pět kilometrů a trocha pohybu jim všem udělá dobře.

Šéf se rozhodl, že řízení auta tlačeného zaměstnanci zvládne a ti ho za tři čtvrtě hodiny dostali bezpečně domů.

Řízení v opilosti je v Číně klasifikováno jako zločin a podle informací Orange News mohou být lidé při něm přistižení odsouzeni až na půl roku do vězení. K tomu jim hrozí vysoká pokuta. Čínské právo však také specifikuje, že pokud neběží motor, otáčení volantem není považováno za řízení.

Skupinka se prý smála a dělala vtipy celou cestu až k bossovu domu. Pozoruhodné! Udělali byste totéž pro svého šéfa i vy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2