Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: thechive.com

Chlap s nejvíce piercingy!

Rolf Bucholz miluje kov. Po těle má 453 kousků a chtěl by víc...

Muž s kovem v těle
Jeho jméno zní toporně, ale brzy bude vepsáno do Guinessovy knihy rekordů. Ano, Rolf Buchholz to dokázal a stal mužem s nejvíce piercingy na světě. Porazil tak Brita, Johna Lynche, který měl po těle „pouhých“ 241piercingů.


Místo kravaty pořádnou kérku
Zvláštní u obou rekordmanů je jejich profese. Zatímco bývalý držitel prvenství v mužském piercingu, Lynch, pracoval v Barclays bance 30 let na postu manažera, jeho německý soupeř je úspěšným počítačovým expertem. V obou případech jsou to zaměstnání, kde byste očekávali spíše kravatu a oblek, tito hoši však vsadili na vlastní kartu.

magazin.cz

Oblíbená místa: Obličej a genitálie
Německý držitel rekordu se poprvé s piercingem setkal před 11 lety. Prý to byla láska na první pohled, tedy spíše na několik vpichů. Zatím má Buchholz na kontě 453 kousků. Největší úroda náušnic je na jeho obličeji – zhruba 94 piercingů má kolem rtů, 25 „kousků“ je připíchnuto k jeho obočí, 8 zdobí nos a 278 náušnic se prý skrývá v jeho intimních partiích.

magazin.cz

Další slabost: Rohy, tetování a háky
Rolf Bucholz však nemá slabost jen pro piercing, ale i jiné ozdoby – nedávno si nechal udělat nové rohy a jeho tělo se už několikrát potilo pod tatérskou jehlou... Jehly a vpichy má Rolf obzvláště rád. Kromě svých vzhledových libůstek si totiž krátí volné chvilky tím, že se nechává pověsit na háky.

magazin.cz

Suspension, jak se tato praktika nazývá, ho natolik uhranula, že si podobnou „houpačku“ pořídil i u sebe doma v kuchyni. Kdo ví, možná jméno Buchholz ještě uslyšíme ve spojení s dalšími Guinessovy rekordy!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3