Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Nejšílenější japonské hračky

Japonci mají svůj osobitý vkus – ten se projevuje i při tvorbě hraček. Přesvědčte se!

magazin.cz
Těhotná panenka
Tak v tomto případě nejde o současnou hračku, ale o starožitnost. V 18. a 19. století se v japonském hlavním městě konaly karnevaly, které místní nazývali „misemono“. Součástí těchto slavností byly i různé zábavně-vzdělávací atrakce. Tato těhotná panenka s náhradními díly symbolizující různý stav gravidity, byla jednou z nich. Panenka prý sloužila i jako názorná pomůcka pro budoucí porodní báby, které se díky ní učily, jak přivést miminko na svět. Ať tak či onak, kapku morbidní záležitost, ne?


Prstík v krabičce
Tuttuki Bako Poking Box je „blbost“, kterou ocení obzvláště milovníci her. Stačí vložit prst do otvoru v krabičce a rázem se stanete součástí virtuálního dění. Díky prstu pak můžete hrát různé hry. Cena za tuhle drobnost však drobná není – 960 korun. No, nekupte to!

magazin.cz

Lusk jako klíčenka
Tento sojový lusk není k jídlu, ale k tomu, byste ho nosili na klíčích (případně na tašce) a obdivně na něj zírali. Lusk obsahuje tři bobule, přičemž první dvě dokáží změnit výraz „obličeje“ až dvanáctkrát! Spousta Japonců tvrdí, že jim tento roztomilý sojový zázrak zpříjemňuje náladu. Navíc slouží i jako „osobní žmoulátko“ do ruky, když se třeba někdo nudí. Není divu, že výrobci lusk zhotovili ze silikonu, který přežije i to nejhorší zacházení.

magazin.cz

Zrzka na holení
Depilace je dnes naprosto přirozená. Proto proč se jí nezabývat hned v raném věku? Malé Japonky se tak na této panence mohou přiučit spoustu věcí. Jednak zjistí, kde všude jim za pár let naroste ochlupení a druhak i to, jak se ho zbavit. Výhodou této cvičné depilace je to, že při ní nepoteče krev...

magazin.cz

Robotická číča
Pracovně se jmenuje Yume-Neko Venus nebo Dream Cat Venus. Tato hračka je vybavena několika senzory, takže dokáže skvěle imitovat čtyřnohého mazlíčka. Pokud jí podrbete na bříšku, labužnicky protáhne nožky. Stejně jako živá kočka, tak i tato robotická číča, ráda spí. Výhoda této chundelaté krásky je, že si z jejího kočičího života můžete užít jen to nejlepší (pro nechápavé: odpadá krmení a hrabání se v kočkolitu). Škoda jen, že ta umělá čiči má takový nepřirozený výraz. Zkrátka, mourek to není!

magazin.cz

Ruská ruleta pro děti
Život je náhoda a smrt taky... Pravidla této hračky připomínají nechvalně známou „ruskou ruletu“. Hráč si přiloží zbraň ke spánku a vystřelí. Když puška vypálí naprázdno, dostává bod. Když z kohoutku vyletí „růžový hrošík“, střelec je mrtev.

magazin.cz

Poslední sbohem
Jak vypadá přijetá kočka? Takhle... Morbidní model kočičí mrtvolky mohou japonští rodiče zakoupit svým dětem. Skvělý tip na dárek k narozeninám či Vánocům...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5