Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Všem golfistům se omlouvám, říká Jitka Čvančarová

Co se stane, když zadání zní: rozhovor s jednou z nejoblíbenějších hereček Jitkou Čvančarovou a dostaňte z ní všechno.

magazin.cz
Člověk mírně znervózní. A délka praxe na tom nic nemění. Dělání rozhovorů má své výhody i nevýhody. Výhodou je to, že se člověk většinou setká se zajímavou osobností, nevýhodou bývá lokalita, která je většinou na druhém konci města než já.

Když jsem se dozvěděla, kde se s Jitkou Čvančarovou setkáme, byla jsem potěšená jako málokdy. Ukázalo se, že hereččina oblíbená kavárna je zároveň i tou mojí. V tu chvíli mi bylo jasné, že se spolu nudit nebudeme.

Nová tvář deodorantů Rexona přišla kvůli parkování s mírným zpožděním, které jsem jí v minutě odpustila. Bylo totiž jasné, že mám co do činění s příjemnou mladou dámou se zajímavými zálibami a názory, za kterými si stojí. „Nedívám se na účinkování v reklamách s žádným despektem. Rexonu používám už léta, mám s ní jen skvělé zkušenosti, mohu si tedy stát za tím, co říkám, což je pro mne podstatné. Proto je i spolupráce na propagaci velmi příjemná.“ Tak tohle bych klidně podepsala. Žádné hvězdné manýry, ale přímost a logika. S potěšením zjišťuji, že máme s Jitkou společné více než jen kavárnu. Například jízdu na koních.

magazin.cz

„Když vyšetřím nějaký volný čas, jsem nejšťastnější v sedle. Možná budu mít někdy v budoucnu i svého vlastního koně,“ svěřuje se Jitka se svými plány. Nyní si koníků užívá hlavně na farmě v Olšanech u Bolka Polívky. „Ráda chodím hrát golf. Coby neznalá tohoto sportu jsem se dříve na golf dívala trochu s nepochopením. Mylně mi to zavánělo nudou a trochu snobismem. Teď se musím všem golfistům omluvit za předsudky. Je to výborný relax a při svižném pochodu v zeleni se člověk i docela zapotí. Naštěstí nevycházím bez deodorantu,“ směje se Jitka a popisuje obsah kufru svého auta, který musí snést výbavu pro každou příležitost.

„Mám z auta takový svůj druhý domov. Vozím tam kolečkové brusle, věci na běhání, věci na koně a spoustu dalších nezbytností. Už si skoro ani nedovedu představit, že bych se po Praze pohybovala bez něj,“ přiznává se k motoristické vášni. Jitka je zjevně velmi činorodý až hyperaktivní člověk.

magazin.cz

www.rexona.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2