Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: WENN.com

Lily Allen je konečně máma!

Zpěvačka Lily Allen má další důvod k úsměvu, podle všeho totiž porodila své první dítě, a sice holičku.

Popová hvězda a její manžel Sam Cooper přivítali na svět své první dítě v pátek pětadvacátého listopadu. Informace je zatím neoficiální, jelikož mluvčí páru mlčí a tak není známo ani jméno miminka. Přátelé už ale novopečeným rodičům začali posílat gratulace. Například rodinný přítel Sam Chew v narážce na příjmení manželů napsal na sociální síť: „Přeji vše nejlepší Lily, Samovi a jejich Mini Cooperu!“

Šestadvacetiletá Lily se vdala za Sama, který je malíř a dekoratér, tento rok v červnu. Romantický obřad se konal v Gloucestershire v Anglii a zpěvačka se vdávala již těhotná a při obřadu také přijala manželovo jméno, což nebývá mezi celebritami zvykem.

magazin.cz

Porod miminka je konečně po letech šťastnou událostí v životě mladé brunetky. Zpěvačka má totiž za sebou hned dva potraty. První prodělala už v roce 2008, když otěhotněla ve vztahu s britským hudebníkem Edem Simonsem. Druhý potrat proběhl v listopadu roku 2010, kdy Lily po prodělané virové infekci potratila v šestém měsíci chlapečka, kterého čekala se svým současným partnerem Same Cooperem.

Zpěvačka se poté stáhla do ústraní a poprosila své fanoušky o porozumění situace, ve které se ocitla. Naštěstí při ní ale stáli všichni svatí a Lily už tři měsíce po nešťastné události opět otěhotněla. Své štěstí si ale z pověrčivosti a pochopitelného strachu nechávala co nejdéle pro sebe. Vše prasklo až na svatbě, která byla jedinou společenskou událostí zpěvačky během těhotenství. Po svatbě se totiž opět stáhla do ústraní a v klidu s rodinou čekala na svůj den D. Ten tedy v pořádku nadešel a my se přidáváme ke gratulantům.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!