Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry a Russell Brand / foto: WENN.com

Katy Perry se rozvádí s excentrickým manželem

Rok po pohádkové svatbě v Indii se zdá, že manželství zpěvačky Katy Perry a komika Russella Branda nebude šťastné až do smrti.

Brand požádal o rozvod v Los Angeles 30. 12. 2011 kvůli nepřekonatelným neshodám po čtrnácti měsících manželství. „Je smutné, že Katy a já se rozvádíme,“ uvedl v prohlášení pro tisk. „Vždycky ji budu mít rád, vím, že budeme i nadále přáteli.“

Pár byl již dříve spatřen bez snubních prstenů a i vánoční svátky strávili každý zvlášť, Katy na Havaji a Russell ve Velké Británii. Přitom ještě před měsícem se Brand snažil zahnat spekulace a tvrdil, jak je jejich vztah silný. Katy se dokonce začátkem prosince vyjádřila v tom smyslu, že by s hercem měla ráda děti.

Dvojice se poprvé setkala v létě roku 2008 při natáčení komedie „Dostaň ho tam“. Randit spolu začali však až o několik měsíců později. Události pak nabraly rychlý spád a vyvrcholily netradiční svatbou v Indii. Šestidenní svatební oslavy v luxusním letovisku SherBagh zahájil hinduistický obřad, který vedl místní kněz. Snoubenci, stejně jako většina svatebních hostů, prý na ceremonii oblékli tradiční indické šaty – Katy Perry zahalená v sárí měla navíc jako typická indická nevěsta na rukou a nohou ornamenty namalované henou. Svatební průvod tvořilo podle indické tiskové agentury Press Trust of India také jednadvacet velbloudů, slonů a koní.

magazin.cz

Fotografové ani novináři neměli do letoviska přístup. Dvojice poskytla exkluzivní právo na informování o svatbě pouze časopisu The London Magazine, takže i při příletu do Indie si Katy Perry zakrývala obličej kabátem, aby neunikl ven žádný její snímek. Nastávající manželé chtěli podrobnosti o svém sňatku co nejvíce utajit a rozesílali svatební oznámení, na němž bylo uvedeno pouze to, že se svatba koná v Indii a oslavy budou trvat týden. Přesto se podle agentury Reuters na místo dostavilo na osmdesát zahraničních reportérů včetně patnácti britských fotografů, kteří bojovali o místo pro své fotoaparáty před vstupem do svatebního komplexu.

Od té doby to však šlo s jejich vztahem od desíti k pěti… Nyní je jasné, že v Novém roce půjdou každý svou cestou. Russell Brand by se měl objevit po boku Toma Cruise v chystaném hudebním filmu Rock of Ages, Katy Perry se chystá vypustit do světa další singl z nové desky.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!