Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Láska Heidi Klum a Seala je minulostí!

Nebylo snad krásnějšího páru v showbyznysu než toho, který tvořili topmodelka Heidi Klum a zpěvák Seal. Teď je krásné pohádce konec.

Co stojí za tímto nečekaným a náhlým rozvodem? Modelka Heidi v rozvodových papírech uvedla, že za rozchodem slavného páru jsou obligátní „nepřekonatelné rozdíly a spory“.

 

Zdroj z blízkého okolí Klum a Seala prozradil: „Vždycky platili za pár, ke kterému všichni vzhlíželi, ale poslední dobou je všechno jinak.“ Nejspíš proto, že se Seal začal chovat jinak, než dřív. „Když byli na dovolené loni v létě na Ibize, Seal s přáteli vymetl všechny kluby, zatímco Heidi nechal na hotelu s dětmi. Začaly se objevovat trhliny v jejich vztahu. Seal se choval jak utržený z řetězu,“ pokračuje nejmenovaný zdroj.

 

magazin.cz

 

Mluvčí modelky řekl, že připravuje sdělení, které Heidi zveřejní v blízké budoucnosti. Mluvčí zpěváka Seala telefony raději nezvedá… Sám zpěvák však již v pátek napsal na svůj Twitter všeříkající vzkaz: Konec. Rozvod by tak měl být skutečně na spadnutí. A s ním i očekávané rozhodové tahanice.
Pokud se tak opravdu stane, bude ve hře opravdu nemalý majetek, Heidi vydělala jen za minulý rok více jak 20 milionů dolarů. S nevydařenými manželstvím už má Heidi ale zkušenost z předchozího svazku se stylistou Ricem Pipinem, který trval šest let.

 

Se Sealem vychovávala celkem čtyři děti. Dvouletou dceru Lou, pětiletého syna Johana, šestiletého syna Henryho a sedmiletou dceru Leni, jíž má z nevydařeného vztahu s šéfem týmu Renault F1 Flaviem Briatorem. Ten Heidi podvedl v den, kdy nadšeně světu oznamovala, že čeká první dítě.

 

V oficiálním prohlášení pár uvedl toto: „Ačkoliv jsme prožili sedm láskyplných a šťastných let manželství, po dlouhém rozmýšlení jsme došli k jedinému možnému řešení a tím je právě rozvod. Během našeho manželství jsme k sobě chovali ten nejhlubší respekt a milovali se, ale nyní jsme každý někde jinde. Náš rozvod bude přátelský a budeme hlavně upřednostňovat dobro našich dětí.“ Inu, necháme se překvapit…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1