Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dennis Rodman / foto: Featureflash / Shutterstock.com

Dennis Rodman bude trénovat striptérky!

Bývalá hvězda NBA Dennis Rodman se má opravdu na co těšit. Již brzy se bude oddávat dvěma věcem, které má v životě opravdu rád - basketbalu a krásným ženám.

Jako novopečený trenér basketbalového klubu složeného jen ze striptérek tančících v newyorském nočním klubu Headquarters Gentleman Club, si opravdu přijde na své.

 

magazin.cz

 

Podle dostupných informací se Rodmanovi svěřenkyně později utkají v charitativním zápase s jiným ženským týmem. Tyto dámy prý nemají absolutní problém se svléknout, a tak se dá očekávat, že se na nejrůznějších událostech budou pro větší publicitu objevovat minimálně nahoře bez.

 

Rodman se pustil do trénování dívek poté, co se inspiroval podobným „koučováním“ ze strany svého bývalého soupeře Spuda Webba, který se začal starat o tým z podniku pro pány Rick’s Cabaret.

 

Dennis Rodman proslul jako promiskuitní bouřlivák, který se rozhodně nevyhýbá drogám a večírkům. K jeho nejslavnějším známostem patřila např. Madonna, proslulo také jeho desetidenní manželství s Carmen Electrou. Třetí manželství s Michelle Moyer nakonec také nevydrželo, ale Dennis alespoň stihl zplodit dva potomky.

 

magazin.cz

 

Svou už tak výstřední image neváhal obohatit i o ženské šaty, třeba když propagoval svou biografii „As bad as I wanna be“ v dámské svatební róbě. I díky tomuto nevšednímu koníčku se objevily spekulace o jeho bisexualitě, které Dennis ještě podporoval. Známé je jeho přátelství a obdiv k hudební legendě Pearl Jam. Na Rodmanovu počest leader kapely Eddie Vedder složil píseň „Black red yellow“, jejíž název odkazuje na Dennisovy vlasové kreace.

 

Již v roce 1998 spatřil světlo světa životopisný film Příběh Dennise Rodmana, který v roce 2005 následovala další autobiografie „I should be dead now“. Za zmínku stojí také fakt, že Rodman je dlouholetý vegetarián, který vystoupil v boji proti kožešnictví v kampani iniciativy PETA.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!