Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
John Travolta / foto: s_bukley / Shutterstock.com

John Travolta čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování

Americký herec John Travolta, kterého nedávno ze sexuálního obtěžování obvinilo několik masérů, čelí další žalobě. Teď se k nim přidal i bývalý zaměstnanec jedné výletní lodě Fabian Zanzi.

Hvězda filmu Pulp Fiction si údajně před mužem svlékl župan, začal se na něj tisknout a nabídl mu dvanáct tisíc dolarů (v přepočtu asi 235 tisíc korun) za to, aby o incidentu pomlčel. „Vezmi si mě, prosím, postarám se o tebe,“ prosil údajně Travolta muže, když mu donesl jídlo. Žalobu komentoval Travoltův právník Marty Singer slovy, že je jasné, že si jen pan Zanzi a jeho právníci chtějí užít svých patnáct minut slávy.

 

Nedávno Travolta čelil obvinění od několika masérů, kteří svorně tvrdili, že je obtěžoval při masáži. Vyplývá to ze soudních dokumentů, o kterých nedávno informovala americká média. Herec prostřednictvím svého právního zástupce obvinění odmítl.

 

magazin.cz

 

Neidentifikovaný masér obvinil Travoltu, že mu při soukromé masáži v hotelu v Atlantě ve státě Georgia koncem ledna sahal na nohy a genitálie a navrhoval mu sex. Připojil se tak k žalobě požadující odškodnění dvou milionů dolarů (38,8 milionu korun), kterou již dříve podal jiný, rovněž v soudních dokumentech neidentifikovaný masér. Ten tvrdí, že k obdobnému incidentu došlo v polovině ledna v hotelu Beverly Hills.

 

„Toto druhé 'anonymní' obvinění je stejně absurdní a směšné jako to první,“ uvedl Travoltův právník Martin Singer. „Soud dá našemu klientovi plně za pravdu.“ Právník žalujících masérů řekl, že poté, co byla vznesena první stížnost, přihlásilo se s podobnými zkušenostmi více potenciálních obětí. Osmapadesátiletý Travolta se proslavil především ve filmech jako Pomáda a Pulp Fiction. Od roku 1991 je ženatý s herečkou Kelly Prestonovou.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!