Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Platíte zbytečně moc za povinné ručení? Zjistěte to online!

Věděli jste, že kvůli pojištění auta už nemusíte trávit hodiny obíháním pojišťoven a ještě můžete ušetřit až tisíce korun?

Porovnávač Klik Pojištění přichází  s řešením věčných problémů kolem uzavírání pojištění auta. Zkombinujte výhodně povinné ručení s havarijním pojištěním a ušetřete čas i peníze.

 

Je opravdu potřeba si auto pojistit?

Takovou otázku si klade mnoho lidí, na které čeká zaplacení pojistného. Pravdou ale zůstává, že pojištění auta opravdu potřebné je. Ať už se zaměříme na povinné ručení nebo havarijní pojištění, zjistíme, že nám v případě škody obě pojištění ušetří velkou sumu peněz.

Povinné ručení je, jak už sám název napovídá, ze zákona povinné, a to pro všechny provozovatele vozidel. Přesto je ale v naší zemi stále tisíce nepojištěných aut, jejichž majitelé se snaží nezaplacením pojistného ušetřit. Opak ale může být pravdou. Neuzavřením povinného ručení se vystavujeme pokutám v řádech desítek tisíců korun a to hned z několika stran. V případě způsobení nehody je navíc viník bez platného povinného ručení povinen zaplatit škodu na zdraví a majetku poškozeným osobám. V případě uzavření povinného ručení by za něj škody  hradila pojišťovna. Při rozsáhlejších nehodách mohou škody vystoupat až k milionu korun.

Havarijní pojištění představuje účinný doplněk k povinnému ručení, které pokryje škody, jež způsobíme na cizím voze, nikoli na voze vlastním. Pokud si tedy chceme být jisti, že v případě nehody budeme opravdu finančně zajištěni, je havarijní pojištění jasná volba. Kromě škod při nehodě, kterou zaviníme, kryje havarijní pojištění ještě další rizika jako například vandalismus, živelné katastrofy či odcizení. Typů havarijního pojištění je více, liší se cenou a riziky, která pojištění kryje.

 

Jak na pojištění ušetřit?

Je pochopitelné, že zejména v této době, kdy dochází k neustálému zdražování, se snažíme nacházet nejrůznější cesty, jak ušetřit. Jsou takové možnosti i u pojištění auta? Samozřejmě jsou. Asi nejlepším způsobem ušetření je využití online srovnávačů pojištění. V nedávné době se jich vyrojilo více, ne všechny mají ale ke klientům férový přístup a nabízejí opravdu to nejlevnější pojištění.

magazin.cz

 

Klik jede bez flotil

Jednou z velmi oblíbených cest k nejlevnějšímu povinnému ručení či havarijnímu pojištění je uzavírání takzvaných flotilových pojistek. Jejich princip spočívá v tom, že pojistný makléř (online porovnávač pojištění) uzavře s pojišťovnou hromadnou smlouvu zahrnující velké množství pojištěných, díky čemuž nabídne pojišťovna skutečně lákavou cenu. Ideál se ale rozpadá ve chvíli, kdy chce klient přejít k jiné pojišťovně. Následující pojištění bude velmi výrazně dražší, než předchozí a to zejména díky tomu, že u flotilových pojistek nedochází k načítání bonusových měsíců, které další pojištění výrazně zlevňují.

Ve společnosti Klik Pojištění flotilové pojistky neuzavíráme, protože je považujeme za neférové a nevýhodné. Svým klientům nabízíme nejlepší ceny díky letité úspěšné spolupráci s renomovanými českými pojišťovnami.

 

Kolik ušetřím?

To záleží na více kritériích. Každá pojišťovna nabízí jiné produkty, jiné slevy a zvýhodnění. Každý klient je pro nás originál a proto i přístup k němu je individuální. Jako příklad může posloužit následující obrázek, který ilustruje možnosti ušetření.

magazin.cz



Kromě toho, že můžete na pojištění ušetřit značnou sumu peněz, může přijít vhod i velká úspora času. Díky tomu, že můžete vše vyřídit z pohodlí vašeho domova za pomoci internetu či telefonu, ušetříte hodiny obíháním poboček pojišťoven a porovnáváním nabídek.

 

Jak to funguje?

Na webu www.klikpojisteni.cz naleznete formuláře pro výpočet povinného ručení i havarijního pojištění. Vyplníte údaje o vás i vašem voze a během pár minut před sebou máte desítky nabídek na to nejlepší pojištění auta na trhu. Našim klientům nabízíme pouze kvalitní a prověřené produkty, a to vždy za tu nejnižší možnou cenu. Stačí si z nabídky pojištění vybrat to, které vám nejvíce vyhovuje.

Kalkulace pojištění je nezávazná, bez nutnosti uzavření. Pokud se pro nějaký produkt rozhodnete, můžete si ho sjednat ihned online anebo telefonicky za pomoci profesionálních pojišťovacích specialistů. Ti jsou připraveni vám s výběrem produktu a jeho uzavřením kdykoli pomoci.

 

Navštivte Klik Pojištění a začněte skutečně šetřit na pojištění svého auta! Vyberte si sami a dejte sbohem nevýhodným nabídkám, flotilovým pojistkám a dotěrným pojišťovacím agentům.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!