Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
fotbal / foto: shutterstock

Soutěž s bonusem a můžeš fandit našim v kotli na ME ve fotbale!

Evropa opět zažije fotbalový svátek v podobě Mistrovství Evropy. Letos se bude ME fotbal 2016 konat ve Francii. Vůbec poprvé v historii se o titul popere 24 týmů a mezi nimi nebude chybět ani česká fotbalová reprezentace.

Zkuste štěstí v soutěži s bonusem, vítěz získá 2 vstupenky na zápas Česká republika vs. Chorvatsko! Stačí opravdu málo!

I 2x vyšší šance na výhru!

Soutěž s bonusem je ve své podstatě velmi jednoduchá. Zapojíte se tak, že zadáte váš e-mail, nic více není potřeba. Menší výhodu mají ti, kdo mají profil na sociální síti facebook.com. Pokud budete soutěž sdílet, zvýšíte tím své šance na výhru. Do slosování budete zapojeni hned 2x. Soutěž s bonusem nabízí velmi atraktivní cenu. Jsou to 2 vstupenky na utkání týmu České republiky s Chorvatskem. Zápas se bude konat 17. 06. 2016. Místem konání je stadion Stade GeoffroyGuichard, který má kapacitu necelých 42 000 míst. Výherce zažije atmosféru velkého fotbalového klání a odnese si celoživotní zážitek. Součástí výhry není ubytování ani doprava. Nebojte se, do Francie se pohodlně dostanete i autem, ani letenky nejsou drahé.

Bonus pro každého účastníka

Soutěž s bonusem o vstupenky na ME fotbal 2016 vznikla díky partnerství s oblíbenou online sázkovou kanceláří Unibet. Ta každému účastníkovi soutěže nabízí bonus s podobě šance na výhru při online sázení. Každý účastník si bude moci 3x zatočit na automatu měsíce a také vyzkoušet své štěstí v podobě sázky na libovolnou sportovní akci. Hodnota sázky je 1€.

Do soutěže se mohou zapojit osoby starší 18 let. Bude probíhat až do 31. května, konec je naplánován na 24:00. Vítěz bude informován prostřednictvím e-mailu. Vstupenky obdrží poštou, budou mu poslány doporučeně do 1 dne od kontaktování.

Zapojte se do soutěže s bonusem i vy. Pravidla už ani nemohou být jednoduší!

K tomuto článku není otevřena diskuze