Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pánské sportovní oblečení / foto: shutterstock

Jeden za všechny, všichni za jednoho

Světoznámá a proslulá hláška z filmu o třech mušketýrech říká jeden za všechny, všichni za jednoho.

To samé by mělo platit nejen ve filmových příbězích, ale také v reálném životě, například ve sportu, kde je kolektivita a týmové přátelství klíčem k řadě vyhraných zápasů. Sportovní dresy mají za úkol posilovat týmového ducha družstva, ale také pomáhají odlišit hráče od soupeřů a hra se tak pro diváky stává mnohem přehlednější a také poutavější. Mít svůj sportovní dres není jen výsadou mužstev, jež hrají první ligu, zahrajte si i vy nedělní fotbálek s přáteli ve stylovém stejnokroji.

Sportovní dresy od společnosti Xfer

Společnost Xfer s. r. o. se již více než dvacet let realizuje v oblasti přímé výroby reklamního textilu, sportovních oděvů a oděvů pro volný čas. V nabídce této společnosti tak naleznete širokou paletu sportovních dresů, díky kterým vás na hřišti nikdo nepřehlédne. Naprostou samozřejmostí je i nabídka sady pánských dresů, jež obsahuje šortky a dva kusy triček v takové kombinaci barev, díky které budete styloví, ať už budete hrát na domácím či hostujícím hřišti. K dostání jsou i sady dresů, jejíchž součástí jsou barevně sladěná podkolenka, aby váš sportovní dres byl kompletní.

Společné sladění dresů nemá jen etický charakter, mimo to také skvěle utuží kolektiv a stmelí mužstvo. Společnost Xfer s. r. o. jakou součást svých služeb nabízí možnost potisknout dresy vlastním logem, a tak budou dresy ještě dokonaleji odrážet osobitost sportovního ducha každého týmu.

Na sportovní dresy jsou kladeny vysoké nároky, koneckonců hráči se i v zápalu hry musí cítit dobře a pohodlně. Proto jsou dresy společnosti Xfer vyrobeny z lehké, rychle schnoucí látky, jež vyniká výbornou prodyšností, což je vlastnost ve sportu naprosto nepostradatelná.

Oblečte své mužstvo do sportovních dresů Xfer.

K tomuto článku není otevřena diskuze