Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lešení / foto: Shutterstock

Když stavební firmy potřebují dobrého partnera

Nestíháte termíny zahájení či dokončení stavby, protože vám chybí lešení, bednění nebo jiné stavební vybavení? SCASERV nabízí stavebním a dalším firmám možnost jeho pronájmu či zakoupení.

Mobilní lešení umí urychlit práce

Zatímco montáž a demontáž běžného fasádního lešení může být časově náročná, zcela jinak je to s lešením mobilním. Přitom pojízdné lešení se hodí pro velkou část stavebních prací, včetně rekonstrukcí, údržby, ale třeba i pro čištění objektů. Hojně je tento druh mobilních věží užíván tam, kde se chceme vyhnout kotvení. Skvěle poslouží na veřejných prostranstvích a v různých atriích budov či průmyslových objektů. Montáž lešení je možná až do výšky 18 metrů, a to bez nutnosti kotvení. Lešení se nabízí buď s integrovanými žebříky, nebo s výstupními rámy. K dispozici jsou dvě šířky a tři délky lešení. Pro opravárenské a údržbářské práce je tento typ lešení naprostou nezbytností.

Oplocení, které rychle postavíte a zase odstraníte

Právě na stavbách je velice nutné mít možnost rychlé montáže a demontáže oplocení. Z tohoto důvodu se používají systémy mobilního oplocení. SCASERV nabízí svůj systém, který se skládá z dílců ze svařované sítě, z plných dílců a z plotové branky. Sloupky oplocení lze umístit do plastových a betonových patek. Kovové součásti mají žárově pozinkovanou úpravu. Pokud se tedy rozhodnete pro nákup tohoto systému, oceníte rovněž jeho dlouhou životnost. 

Nemusíte být pouze stavební firmou, aby se vám mobilní oplocení hodilo. Pořádáte koncerty, sportovní utkání nebo jiné akce? Právě pro tyto účely je lehko přemístitelné mobilní oplocení SCASERV ideálním.

Rychlé betonové stavby díky stěnovému bednění

Pro opěrné zdi, jímky, šachty, sloupy a pilíře lze využít velice žádaný systém stěnového bednění LOGIK 50. Snadno se montuje i bez použití jeřábu. Nejtěžší z dílů váži necelých 83 kilogramů. Stěnové bednění umožňuje rychlou práci a vytváří dokonale rovné betonové povrchy. I tento sytém pronajímá a prodává SCASERV.

K tomuto článku není otevřena diskuze