Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rychlé auto / foto: shutterstock

3 vychytávky do auta, které se vám budou určitě hodit

Uvažujete o vybavení svého auta nějakými zajímavými a užitečnými věcmi? Aby ne! Jen málokdo se spokojí se základní výbavou vlastního vozu.

Koupit si do interiéru náhradní potahy je jakousi samozřejmostí a to samé platí také o volantu. Stejně tak představuje tradiční výbavu vozu i nějaká ta vůně. To všechno jsou věci, jež jsou běžné. Pokud ale chcete mít v autě něco, co je nevšední, a navíc užitečné, určitě se nebojte těchto 3 vychytávek. Stoprocentně se vám budou hodit, a to náramně.

Moderní kvalitní autokamera

Ještě jste nebyli nikdy účastníky dopravní nehody? Pak jste bezesporu šťastní lidé! Určitě nechceme být zlomyslní, nicméně člověk nikdy neví, co se kdy může stát. Při frekvenci dnešního provozu je velmi složité se takovýmto nepříjemným situacím vyhnout. Proto je ideální vyřešit preventivní opatření. V první řadě se dokonale pojistěte a nešetřete na havarijním pojištění. Nezapomeňte si však také koupit do auta kameru. Právě snímky z ní vám poslouží jako dokonalý důkazní materiál. Nikdo se tak s vámi nebude hádat v tom, že za nehodu můžete vy, když viník je na druhé straně. Ideální je volit auto kamery s co nejvyšším rozlišení a samozřejmě SD kartou s vysokou kapacitou paměti, na niž se záznam ukládá.

Antiradar? Proč ne?

Platit pokuty za příliš vysokou rychlost je přinejmenším zbytečné. Dotovat tímto způsobem stát však není nutné a vy se před tím můžete chránit. Jak? Víte, že existují antiradary? Jedná se o zařízení, která vás dokonale informují o tom, co se na silnicích děje. Vynikající jsou především zařízení s technologií Neoline. Ta zajistí bleskovou detekci nejpoužívanějších policejních přístrojů. Jinak tato zařízení disponují ještě spoustou dalších užitečných funkcí, jež se vám budou nesmírně hodit.

Alkohol tester není samozřejmostí

V neposlední řadě si pořiďte tester na alkohol. Stačí nadýchat minimum a mohli byste přijít i o řidičský průkaz. Rozhodně na těchto zařízeních nešetřete a pořiďte si nějaký značkový model, který bude profesionálně kalibrovaný.

3 vychytávky do auta, které se vám budou určitě hodit

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!