Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Andreson / foto: Radar

Nejvíce sexy reklamy

Reklamám se v televizi v dnešní době prakticky nelze vyhnout. Většinou jde o naprostý opruz, který většina lidí řeší přepínáním či odběhnutím, ať už do kuchyně nebo na záchod. Ale...

Existují reklamy, na které se lidské, zejména pak mužské, oko rádo podívá.

Nepřekvapí, že se v těchto reklamách objevují zejména nahá těla. Už proto, že to člověka prostě zajímá. Je tu poměrně jasně patrný trend, který směřuje ke stále větší odvážnosti. Čas od času jde o upoutávky končící na stole patřičného regulačního orgánu řešícího mravnost. Případná pokuta se ale vyplatí – lidé se už chytili a o reklamě si povídají.

Eva Mendes pro Calvina Kleina
Pokud chcete vyrobit nejvíce sexy reklamu pro televizi a nechcete zrovna, aby to hraničilo s pornografií, měli byste se inspirovat u této reklamy. Jaksi upravená neupravená Eva Mendes se tu protahuje na posteli, samozřejmě nahá. Člověk skoro neví, jestli je to reklama, nebo už přerušovaný pořad. Tak to má vypadat. Škoda, že byla reklama v řadě zemí zakázána.

Cindy Crawford pro Pepsi
Reklama obsazená topmodelkou Cindy Crawford, kterou dělala pro Pepsi, je jednou z nejznámějších a snad i učebnicových kampaní. Upoutávka už je sice více jak deset let stará, ale stále slouží jako standard.

New Yorker
Tahle pro mnohé skandální reklama má dokonce vlastní zápletku, která je docela vtipná, možná ještě lepší než pořady, které přeruší. Lidé se slabým srdcem či vysokým krevním tlakem by ale ve chvílích jejího vysílání měli opustit prostor před televizí. Mohlo by se jim totiž přihodit něco nepříjemného.

Bavaria Beer
Modelka, která plní všelijaká přání, je snem většiny mužského pohlaví, obzvlášť když je k tomu dobré pivo. V tomto případě hraje právě pivo onu kouzelnou roli. Ano, je to sexistické, ale je to pěkné. Jako fantazie, samozřejmě.

Kočičí boj
Že jsou ty nejlepší reklamy na pivo? To je stará známá pravda. Často totiž kombinují sexuální podtext s komedií. Přesně jako v tomto případě, kdy se dvě kočky perou v perfektní choreografii. Reklama byla tak úspěšná, že se dočkala i pokračování s Pamelou Anderson.


Victoria´s Secret

Společnost Victoria´s Secret je svými sexy reklamami dobře známá. Tato patří mezi ty nejlepší. Banda topmodelek šeptá věty jako „Řekni mi, že mě chceš“ nebo „Řekni mi, že mě miluješ“. Muži po celém světě jistě šeptají své „tak dobře“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 214