Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: hdworld.cz

Nová tenčí verze iPhone?

Objevily se obrázky nové verze iPhone, která je ještě tenčí a ladnější. Vzhledem k možným konstrukčním obtížím to však může být skutečně jen návrh, jehož realizace je nejistá.

Spekulace o tom, jak by mohla vypadat nová verze iPhone se objevují už od doby, kdy se první iPhone neukázal tak převratný, jak se čekalo.

Pravda, zástupy příznivců Apple si ho kupovaly stále, zejména v USA, protože styl je styl a co na tom, že jednička neuměla MMS, natáčet video a kvalita fotoaparátu sama o sobě za moc nestála (i když málokterý fotoaparát může konkurovat tomu, co nabízí Sony Ericcson ve svých mobilních telefonech Cybershot).

Druhá verze iPhone 3G se již povedla více a reagovala na požadavky nespokojených zákazníků.

magazin.cz

Ale objevují se nové a nové koncepty a „úniky“. Mezi variantami nového iPhone najdeme i přání po vysouvatelné klávesnici, po více tlačítkách, výkonném fotoaparátu, výměnné baterii a další. Nicméně si přiznejme, že se to zřejmě nestane a možná nás čeká něco, co vidíme na přiložené fotografii a co možná je z dílen Apple a možná také není.

Tenčí, „ladnější“ a na první pohled „roztomilejší“ Apple 4G, která nepotěší počítačové nadšence a technické hračičky, nicméně která by se dobře vyjímala na propagačních materiálech a oslovila by mnohé uživatele na funkce nenáročné, leč po stylu bažící zákazníky.

magazin.cz

Na první pohled vypadá nový design hezky, nicméně na druhou stranu by menší celková velkosti jistě znamenala i menší baterii, přičemž ani současná výdrž iPhone není slavná.

Tenký design by také pravděpodobně vyžadoval použití lepších konstrukčních materiálů, tedy kovu, místo současného plastu. A plast, leštěný plast, je přitom to, co Apple v poslední době ve svých výrobcích tak rád používá. Na druhou stranu evidentně větší reproduktor by byl vítanou změnou.

Nechejme se překvapit, co na nás Apple chystá.

Připraveno ve spolupráci s hdworld.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 255