Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Video: našlo se dítě mimozemšťanů

Mexická televize informovala o těžko uvěřitelném, přesto však pravděpodobně působícím případu. Nejedná se o nic menšího než o údajný nález mimozemského dítěte!

Farmář ho utopil
To našel mexický farmář v jedné ze svých pastí na zvířata. Stalo se tak již v květnu roku 2007, avšak teprve koncem minulého roku poskytli majitelé farmy pozůstatky tvora vědcům k provedení všech možných testů.

Podle vyjádření farmáře bylo mimozemské dítě nalezeno živé. Škoda, že celou věc rovnou neodhalil. Pak by byl případ ještě pravděpodobnější.

Farmář ale zpanikařil a ze strachu tvora utopil. Podařilo se mu to prý až na potřetí, když stvoření držel pod vodou několik hodin.

Neznámý druh
Testy prokázaly, že nejde o žádný druh tvora známého na Zemi. Podle všeho vydrží velmi dlouho pod vodou, disponuje zuby bez kořenů a lidem se podobá stavbou některých kloubů.

Mozek měl tvor velmi objemný, zejména pak zadní část, která se u lidí zabývá učením a pamatováním. Z toho vědci usuzují, že jde o extrémně inteligentní druh.

Místo nálezu v Mexiku je ostatně častým dějištěm střetnutí lidského a mimozemského druhu. Nebo to tvrdí alespoň očití svědci. Farmáři prý zahlédli ještě jednoho takřka identického tvora, ten jim ale utekl.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 423