Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Super věcičky proti zlodějům

A už vám foťák nebo kolo nikdy neukradnou.

Zlodějinou se po celém světě živí spousta lidí. Je jim úplně jedno, že místo majetkové mohou způsobit i citovou ztrátu. Vždyť kolik vzpomínek se může vázat na kolo, foťák či sendvič s kuřecím masem s láskou připravovaný přítelkyní.

A právě pro zabezpečení sendviče v společné ledničce se nejlépe hodí tento pytlík. Z čerstvého kusu jídla v mžiku udělá odpornou věc, které se nebude nikdo chtít ani dotknout. Zelené fleky silně připomínající týden rozjetou plíseň odradí každého. A že o podobné kousky ve sdílených ledničkách není nouze, je jisté.

magazin.cz
magazin.cz

Víc než kola a auta se v Česku kradou snad jen mobilní telefony. Pro prvně dvě popsané existuje jednoduché řešení. Funguje na principu snížení hodnoty v očích zloděje. Kolo s cenou 20 tisíc se s rezavými nálepkami rázem stává bezcennou veteší. A to stejné platí i pro auto, kde taková díra v blatníku přinutí lapku se poohlédnout třeba po sousedově autě.

magazin.cz
magazin.cz

Problém společných kuchyněk nespočívá jen v lednicích, v ohrožení jsou také hrnečky na čaj nebo kafe. Jestli si ale vezmete špunt z hrnku sebou, je téměř stoprocentní jistota že do vašeho hrnku si nepoctivec nalije horkou vodu jen jednou. A pak můžete jen doufat, že hrnek neskončí v koši.

magazin.cz

Tyhle trenky se mohou hodit na dovolené, kdy není jisté, kdo všechno má přístup do hotelového pokoje. Těžko uvěřit že by se našel někdo s touhou zkoumat tento použitě vypadající kousek prádla. Naštěstí se jedná jen o kamufláž, a tak je možné uvnitř schovat důležité dokumenty nebo peníze.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31