Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kelly Brooková pro FHM / foto: FHM

FOTO: Proklatě sexy Kelly Brooková

Podívejte se na krásku mezi lvy.

Britská kráska Kelly Brooková, která patří mezi nejžádanější modelky současnosti, nafotila úchvatnou fotosérii. Hned na to na sebe upozornila jiným způsobem, nezřízeně se opila a jen tak tak se vyhnula zatčení.

magazin.cz

Pozvracela si kabelku
Třicetiletá brunetka, která se objevila i ve filmu Škola svádění, nebo po boku Dennise Hoppera ve snímku 9 hráčů se smrtí, přiznala, že omezuje alkoholové večírky. K tomuto rozhodnutí došla po jedné katastrofální noci, kdy se opila tak, že si vlastními zvratky zničila svou luxusní kabelku.

"Nejdříve jsem se vyzvracela do své kabelky značky Hermes a potom jsem vypadla z taxíku. Bylo to jako z nějaké blbé komedie. Bylo to příšerné," sdělila časopisu FHM slavná sexbomba. "Na dveře mi potom tloukli policajti, aby mě zatkli za opilství a výtržnictví. Dostala jsem lekci, už nikdy víc," dodala.

magazin.cz

Já nic, já modelka
Nicméně známá modelka, občasná designérka a herečka, která má za přítele ragbyovou hvězdu Dannyho Ciprianiho, trvá na tom, že za nechutný incident může její kamarádka.

"Může za to ta Ruska, která obráží jeden večírek za druhým. Potkala jsem ji v Saint-Tropez, narazila jsem na ni v jednom klubu. Pořád objednávala vodku a my ji pily jako vodu, říkala jsem si, že to je jako nic. Potom jsem vyšla ven, kde mě omráčil čerstvý vzduch a bylo to," vysvětluje diva své střetnutí s ruskou královnou večírků.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 45