Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy fotbal / foto: Shutterstock

Video: vtipné fotbalové momenty

Mistrovství světa vrcholí, tak proč ho trochu neodlehčit.

Fotbal je krásná hra, to vám potvrdí každý fanoušek, tedy každý chlap a sem tam i nějaká ta ženská.

Její krása spočívá mimo jiné v nahodilosti. Nikdy nevíte, jak se zápas bude vyvíjet a jak skončí.

Kromě krásných gólů si v jeho průběhu přijdete také na vtipné momenty, protože i fotbalisté jsou jen lidé, i když občas připomínají roboty, a dělají samozřejmě chyby. Ty jsou o to trapnější, oč lépe kluci normálně hrají.

Gól o hlavu
Tomuto gólu těžko přisoudit, že byl vstřelen hlavou. Hráč se jasně napřahoval ke střele nohou, ta mu z nějakého důvodu nevyšla tak, že si míč napral přímo do obličeje a z něj odrazem přímo do brány. Za tu bolest to asi stálo…

Nelehká nosítka
Když musí být některý z hráčů odnášen na nosítkách, není to obvykle veselé. V tomto případě jde o výjimku. Zdravotník svůj úkol nezvládl a dal si hlavu hráče přímo mezi nohy.

Přes celé hřiště
Čas od času se přihodí, že brankář vyrobí minelu a pustí celkem snadnou střelu. Snad každý gólman to někdy zažil. Ale tohle? To je opravdový trapas. Vždyť tenhle brankář pustil výkop, který vyslal gólman soupeře!

Popletený brankář
Nu dobrá, tohle je možná ještě větší chyba brankáře než ta předtím. Gólman měl míč postavený jasně na výkop, jenže pak si někam odběhl, nebo možná jen zapomněl, že je na hřišti, a hodně tak ulehčil práci soupeři.


Vlastní gól z penalty
Pro brankáře je opravdu těžké chytit penaltu. Když se mu to podaří, je považován za borce. Tomuto se to podařilo. Jenže pak přišel spoluhráč a míč mu napálil přímo do sítě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26