Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Student si vsadil na lásku. Má vůbec šanci vyhrát?

Vydrží ten vztah, nebo ne? Toť sázka.

Dvaadvacetiletý Christopher Brooker vsadil sto liber (2800 Kč) na to, že až za dva roky dostuduje, bude stále chodit s Hannou Graysonovou.

Student Durhamské univerzity si vsadil v poměru šest ku jedné, vyhrát by tedy mohl nezanedbatelných 600 liber (16 900 Kč).

Na nápad ho přivedla debata, kterou s přítelkyní vedl o tom, jak těžké je udržet si vztah. Slova o tom, jak vážně to s ní myslí, se pak rozhodl podložit penězi.

Studenti to mají s láskou těžké
"Hanna žila v bytě nade mnou a chodili jsme do stejného kurzu. Tak jsme se spřátelili a pak jsme se do sebe zamilovali. Jednou jsme seděli takhle odpoledne na pohovce a mluvili o tom, jak je pro studenty těžké k něčemu se zavázat, zvlášť když se vezme v úvahu čas, který trávíme studiem. Rovnou na místě jsem se ale rozhodl a jako symbol svého závazku vůči ní jsem šel do sázkové kanceláře. Napřed jsem o tom Hanně neřekl a také jsem musel najít specializovaného experta na zvláštní sázky, abych se s ním domluvil o detailech," vysvětlil Brooker reportérům listu Metro.

Hanna Grysonová byla nápadem nadšená. "Myslím, že je to opravdu krásné gesto. Velice mne dojalo, jak moc se mnou chce být i na promoci. A určitě se dá říct, že teď nám to spolu jde dobře," dodala studentka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11